Neće da ponište sve odluke DPS-a: Vlada stavila van snage odluku o luci Budva, a neće da poništi protjerivanje srpskog ambasadora Vladimira Božovića! (FOTO)

12

Vlada Crne Gore mogla je, da je htjela, da stavi van snage odluku tehničke Vlade Duška Markovića o protjerivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića donešenu krajem novembra prošle godine.

Na isti način na koji je stavila van snage Zaključak bivše Vlade broj 118 od 10. aprila 2017. i time raskinula odnos sa investitorom koji nije blagovremeno uplaćivao zakupninu budvanskoj luci.

Da kada ima volje ima i načina potvrdila je i ova odluke koju je potpisao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Time je „izbijen“ alibi ove Vlade koja se pola godine trudi da dokaže da u slučaju protjerivanja Vladimira Božovića ne može poništiti odluku prethodne Vlade u tehničkom mandatu.

Očito da pitanja koja se tiču Srba i Srbije, čijem rješavanjem bi se donekle relaksirali odnosi između dvije države, nisu na vrhu prioriteta ove Vlade.

Jedino tako se može objasniti Vladina inertnost na rješavanju ovog naslijeđenog problema, ili je pak nova vlast na istim talasnim dužinama sa starom kada se radi o ovom slučaju.

 

 

 

 

12 Comments
  1. nemuxites komentariše

    Džabe pišete svi znaju da ćete izglasat i budžet i sve što vam Rukoljub zada kao i salter Spajki i neostvareni udbaski posluzitelj Drithon, možda vam daju koju fotelju i to je to. Džabe ku.ch..nije.

    1. Kresoja Bill komentariše

      Glasali ne glasali Kinezi dolaze. Ono, i njin je stijeg rdeči, ne bu se umnogome razlikova od ovoga kaj se negdi igubil.

  2. LipaLipa komentariše

    … nisam siguran da Vlada mogla povuci odluku stare Vlade o ambasadoru, Bozovicu, … naravno da mislim na zakonitu odluku, u duhu medjunarodnih protokola, … odluka o Luci nije sporana, tehnika, neko nije ispunio svoju obavezu, … aj’ zdravo, …

  3. Spasoje komentariše

    FA IH OCETE PUSTIT JEDAN DAN … CUDO SU FOTELJE TAKO TOPLE , MASNE …

    1. Ivi komentariše

      Naročito kad zalegne ovo gologuzi došlo ni od kuda pa se uzjoguni….. Ždere, vozika se, sve se živo polomi od neiživljenih kretenčića….

  4. Ivi komentariše

    Samo su peder sigurni….. Niko više….

  5. Kontra Revolucija komentariše

    Odluka o ptoterivanju Srbskog Ambasadora se ne moze poništiti zato što engleska i americka ambasada nisu dali odobrenje ili saglasnost !.
    A ovi njihovi patuljci samo izvršavaju njihova naredjenja !.
    Krivokapic i Becic su pored Djukanovica najveci suverenisti da ne kazem separatisti, Banana Republikice Montenegra, koji sad dokazuju koliko su se duboko uvukli ambasadama i nenim cinovnicima u guz… !.
    Ni traga od suverenosti !.
    Ako narod zeli stvarnu slobodu i te kako ce mu trebati i 05ti Oktobar i sablja !.
    Litije nisu bile dovoljne !.

    1. LipaLipa komentariše

      … Contra, …nezavisnost KiM bi bila suspendovana kada bi to ambasade, Njemacke, Britanije proglasile, objavile, … naravno da su se ove iste ambasade uhvatile, na nemogucnost povlacenja odluke o progonu Bozovica, … izmedju ostalog, zato sto to suprotno protokilima zapada, … no pravo pitanje, zasto Srbija / vucko nece da arhiviraju ovu situaciju, … kad znaju da to nije uobicajeno, po meni, idu na ruku zapadu, produkovanju sukoba, i sl. na Balkanu, … Srbija navodno „nezavisna“, mora sve po nalogu ambasada, manje i vise i CG, … aj’ zdravo, …

  6. Komadant komentariše

    Živio Abazi,Živio četnik Manda,Živio Pop Djujić,živio Bečić zivjela spdrnja od Vlade

    1. LipaLipa komentariše

      … pa da, ako se „vrate“, … aj’zdravo, …

  7. Prodavac magle komentariše

    Ali zato ce ovi ako se vrate odmah ponistiti ugovor sa SPS, ako ikad bude potpisan, tako obecavaju javno

  8. alf komentariše

    Ja upozoravam DF danima da njihova neodlucnost puno price i defanziva skode samo njima i samo jacaju strane agenture (Demokrate i URA).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.