Milačić: Ni u snu ne smijemo da pominjemo nove izbore

10

Poslanik Prave Crne  Gotre Marko Milačić istakao je danas u Skupštini da novi izbori nisu dobro rešenje za prevazilaženje krize unutar parlamentarne većine.

-Ni u snu ne smijemo da pominjemo nove izbore- kazao je Milačić.

Milačić ističe kako je razočaran zbog optužbi na račun vlasti da švercuje cigarete i pere novac.

-Ja sam beskrajno tužan danas kao poslanik i dio parlamentarne većine, da čujem optužbe, da i ja indirektno i svi mi, jer smo vlast, učestvujemo indirektno, a neko i direktno u pranju novca, u švercu cigareta. To je sramota- rekao je Milačić.

On dodaje kako su pojedine optužbe čak i preoštre za pojedine ljude.

-Da li smo se mi za to borili? Da li mi na ovaj način čuvamo izbornu volju građana? Da li je ovo način kako da čuvamo jedinstvo? Kada nismo zadovoljni sa nekim stvarima treba da kritikujemo sopstvenu Vladu, sopstvenu vlast? Ove optužbe koje smo čuli danas su čak i preoštre za pojedine ljude i nismo mogli da ih čujemo čak ni u odnosu na prošlu vlast- navodi Milačić.

Milačić ističe kako je pomen bilo koga iz nove parlamentarne većine iz nove Vlade bez DPS-a u tom kontekstu „rušenje volje naroda“.

-Ko švercuje cigarete? Ko se bavi kriminalom? Đukanović, Marković, Veljović, Lazović i ta ekipa. Pomen bilo koga iz nove parlamentarne većine iz nove Vlade bez DPS-a u tom kontekstu je rušenje volje naroda. Pomen nove vlasti u kontekstu pranja novca, šverca cigareta je duboko opasna stvar. Stvar koja vodi destabilizaciji. Ima li šta ružnije kada čujemo takve optužbe iz redova nove parlamentarne većine?-kazao je Milačić i dodao kako se nisu za ovo borili.

-Nismo se za ovo borili. Ja se za ovo nisam borio. Ja znam da nije savršeno, znam da nije lako. Nakon 30 godina ne može biti lako. Može biti jedino ovako – teško, komplikovano, sa strašnim opstrukcijama. Ali dajte da te ostrukcije čujemo samo iz redova bivše vlasti, a ne iz naših redova- navodi Milačić.

10 Comments
  1. realno komentariše

    Koma(n)dante, majmune majmunski !

  2. [email protected] komentariše

    Milacic je dosao u Parlament zahvaljujuci DF,izdajnik,prodata dusa!

  3. Realan CG komentariše

    NI U SNU VISE TI NECES BITI NEKO I NESTO I TVOJA SUPRUGA KOJA JE PUNO VECU ZARADU ZAMIJENILA ZA ONU ODC1500 E. DOBICE ORDEN ZA PATRIOTIZAM DA BE KAZEM NESTO DRUGO.AJ NE LAPRDAJ.

  4. KIRO komentariše

    NE AVETAJ

    1. KIRO komentariše

      MILAČIĆU

  5. Marko komentariše

    Ni u snu nesmijem zamisliti da mi zenu ne zaposle u kabinet Premijera.Nisko si pao decko.

  6. Budos komentariše

    Dug je put od srbina do crnogorca i nazad. A Milacic je tek krenuo u ovaj dio nazad i trebace vremena da dokaze da je srbin. Ne ide mu bas kako treba jervse za pogresnu granu uhvatio. Nije ti Zdravko adresa preko koje ces uspjeti u naumu.

  7. Ivi komentariše

    Ćut zastidje, ti kod Kuča nemaš šta da, tražiš. Ni biti te neće, guzico sramota, mrš tamo… Krv se pišala ovuda da se izbore sa bjelosveckom mafijom, krv se pišala, mrš kučko i zastidje…

  8. XXX komentariše

    Samo mu postavite „lakmus“ pitanje: Kako si glasao 2006? I njemu i drugima. Kao, nijesu znali u sta ce se ovo pretvoriti? A ja sam znao jos 2000. Znali ste vrlo dobro i ti Milacivu, nego vam je bila zinula guzica za „suverenom“, ne bi li se okoristili, neko parama, neko privilegijama. Svako ko ima IQ> 86 mogao je predvidjeti sta ce Bitanga da uradi, posto je kidnapovao projekat LS. A projekat LS je nastao na kruzocima kod komunistickog satrapa i egzekutora Veljka Milatovica. Sve to nijeste znali? Naivni ste kao madjarske sobarice!

  9. Komadant komentariše

    Jel su Ti ga ženi ugurali?,ovaj mislim ugurali u vladu Milačicu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.