Slaven Radunović: Ponedeljak je blizu, sačuvajte makar prst obraza, Bečiću!

18

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Slaven Radunović nazvao je sramnim izjave Demokrata da je DF brat blizanac DPS-a jer kako kaže isti oni će u ponedeljak podvijenog repa tražiti postizbornu koaliciju.

„Proći će nedjelja, proći će izbori… kako misle Bečić i Stevan Katić da se pojave na vratima “brata blizanca” DPS-a i da traže postizbornu koaliciju“, precizirao je on i dodao,“uvijek ima grubih i nepažljivih istupa u predizbornim kampanjama, ali panična borba Demokrata za svaki procenat je prevazišla svaku mjeru dobrog ukusa. Nije nikakva pogibija, braćo i sestre Demokrate… DPS nema nikakvih šansi“.

„Dokle ste spremni da idete zbog glasova? DF i DPS braća blizanci? Sram vas bilo“, kazao je Radunović.

“ DF je kao DPS opljačkao Crnu Goru? DF je kao DPS hapsio i zatvarao nevine ljude? DF je kao DPS za nezavisno Kosovo? DF je preuzeo “nacionalne boje” od DPS-a i Ranka Krivokapića“, postavlja Radunović pitanje Demokratama.

„Ne zaboravite na ponedjeljak, Bečiću i Katiću. Moraćete podvijenog repa kod Ivana Otovića. Tada će vam sve ovo biti naplaćeno“, zaključio je on u svom saopštenju.

18 Comments
  1. LipaLipa komentariše

    … ovaj df jazavac da nekom ista o obrzau prica, … naravno, da je df politicki blizanac, dps bilo to neizbjeno, … suvise su dugo bili na polit.sceni kao „protivnici“, da nebi doslo mijesanja, kopiranja, … obaska i jedni i drugi su potekli sa istog izvora, komunci, … vecina demokrata, rodeni kada se komunci vec bili presvukli, … aj’ zajedno, …

    1. Andrija G komentariše

      Koje gluposti pišeš, bote. Zato su poslanici DFa bili premlaćivani, proganjani, tučeni, hapšeni i čitave porodice su im ispaštale!!!!
      Koju ideologiju imaju Demokrate? Koju tradiciju? Koje ideale?
      To je skup preljetača i karijerista!!
      Zašto se nikad ni po kom pitanju ne izjašnjavaju?
      BEZKIČMENJACI

      1. LipaLipa komentariše

        … Andrija, …“proganjani“ i „premlacivani“ bas jake kvalifikacije, … bilo i toga ali ne prema liderima, vrhusci df, osim „udara“, posebna „prica“… no to je bio njihov dio „posla“ tako su oni opravdavali svoje materijalne benefite, … ne mislis valjda da im je dps ista „poklanjao“, … posao df bio da izigrava remetilacki faktor, uslovno „neprijatelj“, … aj’ zdravo, …

        1. Pushi ga,Mirna! komentariše

          Nemoj zdravo,ne moze zdravo.
          Moras prvo da shipu racq, Lipa naša Lipo
          Znamo da si lgbt bot,ali ne mozes tek tako.
          I otri se gaetušom,Lipa.

        2. Andrija G komentariše

          Ti li si Bečiću? Zašto ne komentarišeš pod svojim imenom, bezkičmenjak u( gmizavče)???

          1. LipaLipa komentariše

            … bas si nasao da Lipa, Becic, hhhaaa, … mogao bih Becicu komontno, djed a ne otac biti, … aj’ zdravo, …

      2. Ivan komentariše

        Kvarno kako to samo moze mala, mala, mala grupa… u ponoc saopstenje, vi Df – u, curice da ono.. Vasa zenska pokvarenost svojstvena baba alapacama govori o vama. Vi znate ko ste, i takve smo vas prihvatili. I vasa stvar, al vi djevojcice da lajete za razliku od vas muski Df i borce koji su hapseni, sikanirani, itd, itd.. Sve ima mjeru. Mjera vase kvarnosti je nemjerljiva al ima limit jer narodu ce pocet polako da se otkriva ko ste u stvari, manimo ono nepopularno. Al vama je najbolji odgovor, majstorski dao majstor, ja cu ga korigovat malo, pa cu vam porucit, SKLAPAJTE brakove ako se moze rec, momci. Novaljani, masovno svi za koaliciju onih koji se ne stide vjere, nacije i koji bastine kult porodice i tradicije i koji se bore da dovedu turiste. Svi uz koaliciju oko Df. Ovi su teska bolest i prevara. 4

        1. Ozad Furundžić komentariše

          Je li grupa pedera ?

    2. Peko komentariše

      Lunja, svasta pricaju za Demokrate i onda kad im ovi odgovore kukaju! I vi cete doci da trazite koaliciju. U cemu je razlika, vi obraza nemate 30 god. Toliko surujete sa DRPSom. Vidi to narod CG, nijesmo slijepi.
      Krsite izbornu tisinu Radunovicu, i vi iz Borbe! Ovo je za kaznu,znate li?

    3. LipaLipa komentariše

      … nasao df nekome da lijepi, gej-etikete, … neka se po tom pitanju obrate Ani / predsjedniku Vlade Srbije, cus ona premijerka, … neka posalju poklone Aninom sinu kojeg ona „napravila“ onoj doktorici, … ma smijurija, bole reci licemerje, taman kao njihova „borba“ protiv mila/dps, … aj’ zdravo, …

  2. Andrija G komentariše

    Bravo gospodine Radunoviću!!
    Demokrate su partija karijerista i preljetača!! Bezkičmenjak Bečić je običan karijerista, koji je još kao klinac radio na svojoj karijeri!!
    Prije izbora je pjevao :“Oj Kosovo, Kosovo…“ da bi ga sada po treći put priznao!!
    Takvi su svi političari koji nikad u životu ništa produktivno nijesu radili!!

    1. Drazen komentariše

      Apsolutna istina ,bravo demokrate.
      Da nije Df -a Dps bi bio politicki mrtav ,u svojim rukama ne bi imali ni jedan adut.

      1. saska komentariše

        Da u pravu si vidim bez DF u vladi ste razbucali DPS nidje ih nema vi ste kra;jevi

  3. Drazen komentariše

    Apsolutna istina ,bravo demokrate.
    Da nije Df -a Dps bi bio politicki mrtav ,u svojim rukama ne bi imali ni jedan adut.

    1. Anal..litičar komentariše

      Ha,ha,ha…kakva pederska priča.
      Niko protiv DPSa šušnuo nije, ni glasa puštio,
      osim DF koji se godinama suprotstavlja DPSu.
      Smislite nesto pametnije, deripe !!

  4. Mihailo komentariše

    Crveno-žuto preduzeće sve što govori o drugima to priča o sebi, upravo su oni brat blizanac DPS i 100% sledbenik njihove politike, počevši od simbola, velikocrnogorskog fašizma, kvislinškog odnosa prema EU i NATO, neprijateljskog stava prema Srbiji i partnerskog razumevanja sa Prištinom.

  5. Srecko Soic komentariše

    Sta ces ti na mene panticu.. Nasrcjjee bree drugovi..upropastice preduzetcje ovi ko panticc 😷 distanca, ce ti nasrnu kad okrenes ledja bre..

  6. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

    Mala, mala, mala grupa pedera
    Dugo nam je vala smetala

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.