Sandra Božić: Kada se sužava krug oko tajkunske družine, pojačava se napad na Vučića!

0

Sandra Božić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izdala je saopštenje povodom poslednjih dešavanja u Srbiji, koja se odnose prije svega na hapšenje organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, i onoga što je usledilo nakon hapšenja.

Njeno saopštenje prenosimo u cjelosti:

Kada god se krug oko tajkunske družine sužava, po komandi pojačava se napad na predsjednika Vučića!

A kada država krene u obračun sa mafijom, i iza rešetaka im se nađu jataci i prvi saradnici, onda kreće i najprljaviji obračun sa porodicom i djecom predsjednika.

Iz sve snage se različiti megafoni Dragana Đilasa, Vuka Jeremića upiru da jeftinim i demagoškim performansima sakriju kriminal i lopovluk u kojem su ogrezli.

Najglasniji su uvijek oni koji imaju najviše razloga da zauvjek ćute!

Jedan od takvih je i Miroslav Aleksić, bivši predsjednik opštine Trstenik poznat po najvećem broju kriminalnih afera dok je bio na čelu te opštine. Čovjek koji je od budžeta opštine Trstenik napravio porodičan biznis. Od malverzacija i namještanja tendera između ostalog oko gasifikacije Trstenika, asfaltiranja, nasipanja puteva, malverzacija u javnim komunalnim preduzećima kojima je rukovodila i plen dijelila Aleksićeva najbliža porodica, do afera u javnim preduzećima gdje je uvezano sa svojim tastom, taštom i ženom preko nevladine organizacije izvlačio novac iz budžeta Republike Srbije.

Tako su Kneževići i Aleksići stekli sramno bogatstvo, veliki broj nekretnina koji su im, kako kažu upućeni, bili moneta za isplatu svih malverzacija u kojima su učestvovali.

Ne čudi što se Aleksić našao u društvu tajkuna Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, prvi je uspio da postane društvo međunarodnih kriminalaca i lopova, trguje čak i svojom državom, dok je ovaj drugi najpoznatiji po sekundarnom bavljenju politikom i pljačkanju države u nikada viđenim razmjerama, ali i povezanošću sa srpskim podzemljem, mafijaškim i kriminalnim krugovima, u čijem društvu se, sudeći po foto albumima i Đilas i Marinika Tepić često nalaze i sarađuju svakodnevno.

A žeton političari poput Miroslava Aleksića, u maniru haračlija kojima je ponestalo plena, zaduženi su da besumučno brane kriminalne aktivnosti svojih nalogodavaca kako bi opravdali svoje postojanje i dnevnicu a i kratak je lanac na kojima ih gazde drže – napisano je u saopštenju.

Izvor: Novosti

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.