Krivokapić da se manje bavi promocijom URE, da se okrene onima koji su ga glasali

0

Piše: Sreten Ćeranić

Puc’o davno jedan lovac vepra, pogodio ga, prišao mu ležerno i vepar skočio, jedva ga živa ostavio i krenuo da bježi, međutim iskrvavio nekih 100 metara dalje. Nit se lovac okoristio, niti vepar preživio.

Da se Zdravko Krivokapić manje bavio ulizivanjem Cetinjanima i promocijom programa GP URA, a više onim za šta je glasan onomad kad smo đuletom (na jedvite jade) šokirali našeg vepra, DPS, danas ne bi slušali priču o „poslednjim trzajima“- od koje mi se povraće- već bismo gurali svim silama, zajedno kao društvo, ka nekom boljem životu. Da ne budem pristrasan i da ne pomisle ljudi da botujem, moram priznati da krivica zbog agilnog vepra leži na ovim „mojim“- da se razumijemo, moji su uglavnom u Čikagu- jer nijesu bili u stanju da dugo prežale ministarske funkcije, te da objeručke napadnu DPS.

Sad vepar živnuo i napada lovca, baš kao u ovom nesrećnom slučaju, i pokušava da ubije lovca. Instiktivno. Jedini koji korist od ovoga može imati je Dritan Abazović, koji živi od lažnog smirivanja tenzija i pravog izazivanja problema.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.