Za budućnost Nikšića: Podmetačine DPS-a su poslednji trzaj očajnika

0

Jutros je na Hadži Ismailovoj džamiji u Nikšiću osvanuo grafit na kojem piše Srebrenica uz krst i 4 ocila. Svakako je jasno da se radi o provokaciji odlazeće lokalne vlasti i njihovih epigona koji su na sve spremni kako bi podigli međunacionalne i međuvjerske tenzije u našem gradu. Rukopis DPS-a prepoznatljiv je još od devedesetih godina prošlog vijeka i nije se promijenio do danas, poručuju iz koalicije „Za budućnost Nikšića.

Takođe ono što nas navodi na zaključak da se radi o akciji DPS-a jeste pojavljivanje aktiviste DPS-a Slobodana Vujovića koji je izričito tražio da da izjavu, iz čega se može izvući zaključak da je u pitanju koordinisana akcija bijednog udbaša i vođe parapolicijske hunte Zorana Lazovića, kazali su oni.

Ovakve i slične akcije sprovođenje su i u Beranama i u Pljevljima ali na žalost onih koji su ih sprovodili narod je prepoznao njihovu zlu namjeru odbacujući ovakve poteze sa gnušanjem i indignacijom. Ako je pak neko pomislio da će na ovaj način moći da skupi jeftine političke poene taj se grdno prevario, a građani će svakako znati da kazne još jedno u nizu nepočinstava Demokratske partije socijalista. Mi iz koalicije Za budućnost Nikšića smo ljudi za mir, za toleranciju, za suživot, dok već pominjani nikšićki vlastodršci jesu isti oni koji su kao i njihov šef mrzjeli šah zbog šahovnice, iza kojih je kao primjer njihove međuvjerske tolerancije ostala Bukovica, navode iz ove koalcije.

Oni se vode logikom da je bitan samo njihov džep koji su punili pravljenjem podjela. Mi se sa druge strane vodimo riječima kralja Nikole da je brat mio ma koje vjere bio i sa tim u vezi je naš nosilac liste Marko Kovačević odmah kontaktirao Mirsada Agovića predsjeenika džemata kako bi našim sugrađanima islamske vjeroispovjesti pružio nedvosmislenu podršku, zaključili su oni u svom saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.