Knežević: Ministar policije Sekulović ne smije da se obračuna sa Zoranom Lazovićem!

10

Biznismen Duško Knežević poručio je da zbog svih okolnosti i nemara Vlade Zdravka Krivokapića, neće povući arbitražu, koja bi u krajnjem, prema njegovim navodima, Crnu Goru koštala preko 700. 000 evra.

U sinoćnjem lajvu na Instagramu Knežević i politički aktivista, Vladislav Dajković razmijenili su mišljenja o aktuelnim političkim dešavanjima.

Obojica sagovornika su se usaglasila oko činjenice da Vlada ne radi dovoljno efikasno i u punom kapacitetu, već naprotiv dolazi do brojnih propusta, a najviše u sektoru bezbjednosti.

Ministar Sergej Sekulović, kako je naveo Knežević, nije ispunio njegova očekivanja, a naročito u odnosu sa bivšim funkcionerima režima, kao što je Zoran Lazović.

Duško Knežević je takođe informisao javnost o tome da je sva komunikacija između njega i premijerovog tima prestala, uprkos činjenici da je upravo on bio značajna međunarodna podrška u predizbornoj kampanji.

Vladislav Dajković se s druge strane usaglasio sa stavovima Kneževića, usput pozvavši građane da podrže listu „Za Budućnost Nikšića“, i eventualno ostale pobjedničke liste sa parlamentarnih izbora, u čemu ga je snažno podržao Duško Knežević.

„Olako zaduživanje novog ekspertskog ministra nije nikakva hrabrost, koja je nažalost bila neophodna u sektoru bezbjednosti“, naveo je on.

Govoreći o investicijama, Knežević je izrazio želju da u slučaju da se stvore okolnosti za očuvanje sopstvene bezbjednosti, njegov dolazak, ali i napor da se dovedu novi investitori, bili bi zagaranotvni.

 

10 Comments
  1. Podrška za ZBNK komentariše

    Pa naravno, sisice sve. . .

  2. migi komentariše

    dule dje je torba s milom? aj lezi tamo po londonu i ucuti!

    1. Vucinic komentariše

      E Cetinje…

  3. Vitez komentariše

    Dje si Dule splacino i ništa jedno,pičko raspala

  4. Marselo komentariše

    E neka si ti njega u Londonu nagrdio iz te tvoje čuke. Ali eto, imaš internet, pa ono…faca si ti, pa još vitez… 😂😂😂😂😂

  5. LipaLipa komentariše

    … javio se ovaj biciklista, … oce i on pare iz nase kase, … bro ce oboica u corku,. … tamo da se kusurate, komatate, … odbij punoglavac, alavi, … aj’ zdravo, …

  6. NK Komita komentariše

    A đe je ona torb, krme jedno lažljivo? A sva vam je priča takva, no neka vas do Nikšića, a onda se vidimo pred Skupštinom …

    1. Barsa komentariše

      Oj komito pogana satvari
      Politike se ti ostavi i mani,
      Ti si patriota ko svi drugi ,
      Bolje spavaj i skorije se ne budi.🤣🤣🤣

  7. Darko komentariše

    Svinjo debela
    Spuz place za tobom

  8. Morfijuss komentariše

    Iako ne opravdavam tvoju krađu i smatram da treba da odgovaraš za svoja nepočinstva i iako licemjerna, izjava ti je na mjestu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.