Otkriven Milov pakleni plan: Srbe u Crnoj Gori privode, a onda prisljavaju na sramna priznanja

11

Građane u policiji zadržavaju i po šest  sati, a onda pod prisilom od njih iznuđuju priznanja o umješanosti u izborni proces u Nikšiću

Takozvani specijalni tim bivšeg režima, prema nezvaničnim saznjanjima, od juče maltretira sve državljane Srbije koji su se zadesili u Nikšiću ili njegovoj okolini, samo zato što su Srbi.

Kako saznaje portal „Alo“, mnogi od njih su rođeni Nikšićani.

Građane u policiji zadržavaju i po šest sati, a onda pod prisilom od njih iznuđuju priznanja o umješanosti u izborni proces u Nikšiću.

Ovakva nemila i slična događanja potvrdio i Branko Kilibarda, rođeni Nikšićanin i ugledni poslovni čovjek iz Novog Sada, koji u Nikšiću boravi u posjeti svojoj majci i svojoj kući u kojoj je rođen.

Prema nezvaničnim saznanjima, Zoran Lazović i Duškom Golubović naređuju praćenje i maltretiranje građana Srbije šrom Crne Gore uz pomoć svojih kriminalnih grupa.

Zoran Lazović, preko svoje desne ruke Golubovića i nikšićkog biznismena, poznatog po kriminalnom dosijeu, Gose, koji su u dugogodišnjoj sprezi sa Kavačkim klanom i grupom nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, organizuje praćenje i maltretiranje državljana Srbije širom Crne Gore.

U ovim kriminalnim radnjama pomaže im i kontroverzni bosanskohercegovački biznismen Fahrudin Radončić, predsjednika Saveza za bolju budućnost i delegata u Domu naroda BiH, sa kojim su u dugogodišnjim zajedničkim nelegalnim poslovima.

Lazović i Golubović koriste institucije sistema za potrebe represije svega što dolazi iz Srbije, a što oni smatraju neprijateljima njihovog DPS-a.

Izbori u Nikšiću, gradu na oko 50 kilometara sjeverozapadno od Podgorice, posebno su zanimljivi i zato što je riječ o rodnom gradu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, raspisani su za 14. mart.

Ministar policije Crne Gore ne reaguje na ovakva skandalozna dešavanja.

(Alo.rs)

11 Comments
  1. Litijas komentariše

    Kad ti grunelo litije onda ce 10 hiljada morati da privedu tvoji kerberi

  2. Milica Asanin komentariše

    Djukanovic zasluzuje Spuz!

  3. Niksicanin komentariše

    Milo to fino zamislio , ali mu ide malo teže realizacija .

  4. Borac za pravdu komentariše

    Đukanoviću, ćelija u Spužu te čeka !!!

    1. Lale komentariše

      Podrška za gospodina Kilibardu

  5. Borac za pravdu komentariše

    Podrška za Branka, uglednog Novosađanina i poštenog čovjeka !

  6. Goca komentariše

    Mora ovoj praksi doći kraj, nova vlast da reaguje hitno.

  7. Vuk komentariše

    Pa Branko je srbin bice prvi na meti odmetnika, ne dozvoli da te lesinari zastrase, hodaj visoko uzdignute glave i Crna Gora je tvoja zemlja

  8. Morfijuss komentariše

    Sramota… dokle više. Krivokapiću, pa jesmo li za ovo glasali? Hoćemo ostavke bre! Podrška za Branka i sve časne Srbe koje privode!

  9. Neko. komentariše

    Ovaj gospodin ne zna nista da uradi na posyen navin. Svake izbore je pokrao pa se nada da ce i ove, ali zeznuo se.
    Osjeti je strah od pobjednicke koalicije ZA BUDUCNOST NIKSICA pa se trudi da na sve nacine sprijeci pomoc sa bilo koje strane. Dzaba sve

  10. Mare komentariše

    Podrška za sve pravdoljubive ljude slobodarskog Nikšića, kakav je i g. Kilibarda, bili oni Srbi ili Crnogorci (ionako je to isto) i da ovu pošast pošaljemo u prošlost uskoro.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.