Akter afere „Abu Dabi fond“ bratanić Milivoja Katnića

4

U dokumentima afere  „Abu Dabi fond“ pominje se i  Nemanja Katnić, koji je bio državni sekretar, a potvrđeno da je u porodičnom srodstvu sa  glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dostavilo je Specijalnom državnom tužilaštvu dokumentaciju o davanju kredita iz “Abu Dabi fonda”. Radi se o dokumentaciji koja ukazuje na kršenje zakona u vezi s tim projektom, saopštio je juče na pres konferenciji resorni ministar Aleksandar Stijović.

Iz raspoložive dokumentacije se utvrđuje da je kompletnu procedure pratio Nemanja Katnić, tadašnji sekretar ministarstva, a odobrenja je davao Blagota Radulović, uz odobrenje bivših ministara Petra Ivanovića, Budimira Mugoše I Milutina Simovića , rekao je Stijović.

Ime Blagote Radulovića pominjano je i ranije i medijima, vezani za njegove poslovne veze sa osuđenim narko-bosom Darkom Šarićem. Radulović je bio ovlašćeni zastupnik firme “Nova star CG”, iza koje je, kako je kasnije utvrđeno, stajao upravo Šarić.

 

4 Comments
  1. Okolo, okolo pa na mala vrata komentariše

    Kome dostavili? Katniću! Tu se mora tražiti izuzeće kompletne postave SDT ako u medjuvremenu po ukidanju toga Specijalnog ,private, tužilaštva, im ne bude prestala služba.

    1. LipaLipa komentariše

      … dostavljeno, nacelno, tuzilastvu, … jedan od tuzilaca, bio Katnic, tajnovidac. .. no brzo ce on. … sa lukom da se bavi, … przivao on luk, beli, … e sad na koju „plantazu“, … to cemo vidjeti, … aj’ zdravo, …

  2. Crni Guja komentariše

    A sto mu dodje bivsi ministar finansija Katnic Milorad

  3. Ivi komentariše

    E TUGO….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.