Stefanović: Hapšenjima nije kraj, odgovaraće saradnici iz državnih organa

0

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović je nakon završetka sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost najavio nastavak hapšenja i suprotstavljanja krinimalnim grupama.

Naime, jedna od tema sjednice bila je hapšenje kriminalne grupe na čijem su čelu Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja i Marko Miljković Mare i nastavak policijske akcije u kojoj je do sada uhapšeno 19 pripadnika ovog klana.

Ministar Stefanović je najavio nastavak akcija hapšenja započetih prethodnih nedjelja, protiv svih kriminalnih grupa, kao i da će biti oštro sankcionisani svi pojedinci iz redova države koji su na bilo koji način sarađivali sa organizovanim kriminalom.

– Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće nastavljena ne samo kroz hapšenja pripadnika kriminalnih organizacija već i provjerom veza koje su oni možda imali sa pojedinim državnim organima. Analizirali smo gde su veze organizovanog kriminala sa pojedinim predstavnicima državnih organa, što će država jasno sankcionisati. Nije kraj borbi protiv organizovanog kriminala i suprotstavljanju kriminalnim grupama. Država će odlučno i snažno pokazati da ima snage da se obračuna sa organizovanim kriminalom i onima koji su im u tome pomagali – kazao je Stefanović.

(Kurir)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.