Medojević: “Da li drug ABA(LA)ZOVIĆ sprema likvidacije oponenata vlasnika Vijesti? Da li mu za to treba ANB“

10

Nakon današnje konferencije potredsjednika Vlade Dritana Abazovića iz Demokratske partije socijalista oglasili su se saopštenjem, opisujući vicepremijera kao nasljednika jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića. No, i predsjedniku PzP-a su njegove izjave bile prejake, pa je saopštio je da je posljednji put takve “opasne riječi od jednog visokog funkcionera Vlade čuo kada su u pitanju bili Sadam Husein i Muamer el Gadafi”.

Medojević ističe da je Abazović kazao da će njihova “legitimna meta biti svi oni koji žele da se igraju sa ugledom ANB, ugledom Vlade i Crnom Gorom”.

“Da li drug ABA(LA)ZOVIĆ sprema likvidacije oponenata vlasnika Vijesti? Da li mu za to treba ANB”, upitao je Medojević na Facebook-u.

Dodao je i da je direktor ANB Dejan Vukšić okružen ljudima povezanim sa DPS-om i sa kavačkim klanom.

“To nijesu nikakve reforme već opasno igranje sa nacionalnom bezbjednošću!!! Nema ozbiljne zemlje u kojoj bi advokat jednog od vođa narko kartela povezanog sa ANB i DPS mogao biti šef obavještajne službe. A da ne govorimo o milionskoj vrijednosti imovine stečene u vrijeme bivšeg režima u poslovima sa ruskim tajkunima. Nemojte poslije da kažete kako nijesam upozorio”, naveo je Medojević.

10 Comments
  1. kuca komentariše

    Demokratski front ce se morati ogeaditi od Krivikapic-Abazovic koalicije ilu ce gubiti glasace sto je za front pogubno ako se uzme u obzit da bivsi clanovi DPS-a uzurbano popunjavaju redove u Demokratama i URA,tako da cemo u skoroj buducnosti imati tri DPS-a.

  2. mitar komentariše

    df ce izgubit zbog ovog ajvana od medojevica

    1. zdravko komentariše

      Ajvan si ti kada tako olako komentarišeš. Što se tebe tiče. Da ovo je jasno: ovako komentariše jedino član ili sigiran birač DPS-a.

      1. Marko komentariše

        Stvarno? Ko je branio Mila jos kad su ga Italijani optuzivali? Ko je digao ruku za DPS ustav? Ko je digao ruku za Rankovu zastavu bez bijelog orla? Ko je glasao za crnogorski jezik i progon srpskog jezika? Ko je glasao za himnu sa ubacenim stihovima Sekule Drljevica? Ko stalno optuzuje crkvu? Ko suruje sa cpc? Ciji su poslanici vjernici nvo cpc? Na cijoj je listi bio Stevan Dzakovic? …e zato ide lose DF-u!

  3. Autarijat komentariše

    Mrššš što uzviknu prodani prof Radulović. Dajte mu hanumi neko ministarstvo,izjede je želja živa da se ministarkom zove. Pa ce i ovaj alkos da skala

  4. Podrška za ZBNK komentariše

    Medo…sto reci, politika je nesto kao najpokvarenije meso..nema ispravnog sem par mladih jos neiskvarenih. Svetinja su svima „evrici“ i prljavi dogovori , vidi se to. I ima mnogo glumaca, a da su milioneri. Nisi jedan od tih,al mislim da si politicar,al najmanje los, cim smetas. Narod ne kapira kakve igre se igraju i svadje dje j e dil i svadje gluma za mase. Znas ti to,zato ti ne daju, i boli te uvo bas. Nece se mentalitet robovski i poltronski naroda u Cg nikad izmijenit

  5. LipaLipa komentariše

    … sto moze medo da „lupi“, ma niko. … on nekome prigovara za „opasne reci“, … pa on i ne umije bez tih reci, … no medo jos „ljut“ na „otimanje funkcije“, … koja mu „pripadala“, ma bila knap, … smiriti ce se medo, znamo svi, … svaki dvor(skupstina) svoju „ludu“ ima, … aj’ zdravo, …

    1. Ivi komentariše

      Blago tebi koja si tica….

  6. Ivi komentariše

    Daleko bilo…. Dosad je sve bilo što je rekao. Daleko bilo…. Tačno predvidja.

  7. Ivi komentariše

    Samo ti deri tu gamad iz UDBE. Eno ih svi na razgovor. Pa će ići.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.