Čedomir Antić: U Crnoj Gori su Hitlerove sudije upravo poništile presudu Konradu Adenaueru

0

Odbor za odbranu Mandića i Kneževića osnovan je prije četiri godine, kada je posle izmišljenog „namjeravanog pokušaja državnog udara“, postalo jasno da je režim Mila Đukanovića odlučio da silom zatre srpski narod u Crnoj Gori, navodi predsjednik odbora za odbranu Mandića i Kneževića Čedomir Antić.

Lažirani državni udar trebalo je da za Đukanovićev režim bude paljenje Rajhtaga. Crnogorski diktator je umislio da će na sukobu NATO-a i Ruske Federacije dobiti iste one političke dividende, koje je hrvatski ustaški pokret dobio od Drugog svjetskog rata. Srećom, pogriješio je. Pohlepa i kriminalna priroda režima, kao i promjena odnosa snaga u svijetu, učinili su da se zločin, koji je želio da izvrši nad polovinom stanovništva Crne Gore, pretvori u farsu i međunarodnu bruku. Tvrdoglavo nastavljajući svoj kriminalni naum, suočio se sa mirnom pobunom velike većine naroda. Ta pobuna, umjeravana, kočena i kanalisana od strane SAD i EU, lišila ga je do sada samo dijela vlasti, kazao je on.

Dosadašnje promjene u Crnoj Gori, međutim nisu dovoljne. Umjesto korjenitih i održivih demokratskih reformi, mi smo danas svjedoci sporog djelovanja manjinske vlade i pokušaja da smradna lešina jednog režima iz doba Jure bude našminkana i upućena na svadbu. Na nesreću Crne Gore, demokratska plima nije dovela do ostavki sudija i tužilaca koji su hapsili penzionere, u samicama držali teške bolesnike, a uz pomoć osuđenih ubica namjeravali da na robiju pošalju nevine ljude, političke predstavnike čitavog jednog naroda. Naprotiv. U Crnoj Gori je Hitlerov sudija Roland Frajsler upravo poništio presudu Konradu Adenaueru, poručuje Antić.

Sjećamo se kako je bilo kada smo osnovali Odbor za odbranu Mandića i Kneževića. Nismo zaboravili zatvorene velike medije u Srbiji. Od reda: državne, režimske i NATO-ve. Sjećamo se desetina uglednika koji su nam se pridružili, ali i onih koji su odbili, pravili se nevješti ili radili za drugu stranu. Znamo i zašto i kako se sve to na kraju, 2018. i 2019. godine, promijenilo, precizirao je on.

„Promjene su, ipak nepovratne. Ovo je bila jedna bitka. Naš cilj je pravedan. Pobijedićemo“, zaključio je Antić u svom saopštenju.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.