Medojević: Iza portala Udar stoji agent ANB-a!

5

Piše: Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene

DPS je uz pomoć ANB neposredno pred izbore osnovao antiopozicioni portal “UDAR”. Po stilu, metama, vokabularu, strukturi odmah sam prepoznao da se radi o rukopisu službe. Bilo je sasvim jasno da neko iz ANB ko protivustavno i nezakonito tajno prati i prikuplja informacije o opozicionim liderima, i ko ima pristup dokumentaciji dostavlja informacije i materijale ovom portalu.

I sam sam jednom bio “obrađen” jer su neki špijuni ANB-a zaduženi za moje praćenje, uspjeli da me uhvate kako pijem kafu, sa svojom suprugom u jednom plažnom baru u Petrovcu.

 

Imajući u vidu da je novi direktor ANB i predstavnik druge familije gospodin Vukšić krenuo da istražuje ko je prisluškivao i tajno pratio lidere opozicije, nadamo se da će efikasnom istragom brzo doći do imena agenata ANB-a koji su sarađivali sa portalom DPS – UDAR.

 

Evo neka odmah krene od svog najbližeg saradnika Mihaila Martinovića i neka ga ispita da li je možda upravo on bio taj agent ANB koji je dostavljao informacije iz tajnih dosijea portalu UDAR. Martinović bi sigurno mogao dosta toga da kaže o tome da li iza UDAR-a stoji visoki funkcioner DPS Predrag Bošković i kakva je uloga braće Ivanović i Predraga Boškovića u njegovom zaposlenju u ANB.

 

Zašto je ovo sve interesantno. Agencijom kruže poprilično tačne priče da iza portala UDAR stoji Peđa Bošković i da mu je logistički podršku pružio izvjesni „JIM“ – prepoznaće se gospodin iz DFC-a (Digitalni Forenzički Centar) kao i inženjer Simonović iz MO. I gle čuda, pojedine fotografije koje su osvanule na „Udaru“ bile su u rukama Mićka Martinovića.

 

Pitanje je šta je uradio sa njima? Da li ih je dostavio portalu „UDAR“? Da li on zna ko je iza portala „UDAR“?

Portal UDAR je objavljivao najmonstruoznije laži i konstrukcije protiv lidera opozicije u toku kampanje pred parlamentarne izbore 2020. godine.

 

Evo gospodine Vukšiću, imajući u vidu da je Martinović pokazao spremnost da razotkriva nezakonita i protivustavna postupanja ANB-a protiv tadašnje opozicije, sjajna prilika da ispriča sve što zna o akciji “UDAR”.

5 Comments
  1. Tajci komentariše

    Sta je ovo, nema botova jutros. Da niste otkaz dobili? Da vam gazda nije rekao da ste ga dosta branili.

    1. LipaLipa komentariše

      … ni slucajno bot, osim svoj, … no medo kao da ga je gradio, … stari udbas Jovo, zvani kapa, … pokrili meda “kapom“ apostoli, … posebno ovaj apostol za pravdu, … „isplivala“ proslost, zalaganje za zakone koje sada ukidaju, … mora da „radi“ u drugom resoru, … kolko odokattivno vidim, …“ preuzeo“, Abazove „nadleznosti“, … neka „radi“, kad ima volju, … aj’ zdravo, …

    2. Ksilofon komentariše

      Koje li je Medova ANB šifra? Saradnik „Pljoska“? 🙂

  2. Ivi komentariše

    BRAĆE IVANOVIĆ?

  3. Bosko komentariše

    Cuveni Pedja Boskovic Pele. Katastrofa.
    Nigde se nije nakotilo bagre kao u CG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.