Andrea Lekić napušta Budućnost i vraća se u Krim

0

Rukometašica Budućnosti Andrea Lekić  postaće od ljeta članica slovenačkog Krima.  Kako prenosi  Balkan-handball, tokom onlajn konferencije za medije uoči utakmice protiv Rostova, objavljeno je da se na ljeto među „tigrice“ vraća Andrea Lekić! Reprezentativka Srbije  već je nastupala za nekadašnjeg šampiona Evrope od 2007, do 2011.  godine.

– Srećna sam što se vraćam u Ljubljanu, tu se osjećam kao kod kuće. Krim ima visoke ciljeve i daću sve da zajednom stignemo do njih“, rekla je Andrea Lekić za sajt slovenačkog kluba.

Takođe, zajedno sa reprezentativkom Srbije iz podgoričke Budućnosti stiže i golman nacionalnog tima Brazila Barbara Arenhart. Budućnost ima ozbiljnih finansijskih problema tako da je jasno da u iduću sezonu ulazi sa značajno slabijim ambicijama i vrlo vjerovatno samo sa domaćim igračicama.

S druge strane Krim ponovo pravi ozbiljnu ekipu. Pored Andree Lekić u Ljubljanu je stigla i Dragana Cvijić. Tu je reprezentativka Slovenije Tjaša Stanko, a još je dogovoren ostanak Jovane Risović koja brani u odličnoj formi. Ona će iduće sezone sa Arenhart činiti jedan od najboljih golmanskih parova u Evropi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.