URA u Nikšiću ide samostalno, Tatjana Bečanović nosilac liste

6

Građanski pokret URA danas će predstaviti listu kandidata za odbornike za budući saziv Skupštine Opštine Nikšić. URA na lokalne izbore u Nikšiću 14. marta izlazi samostalno, piše Dan.

Nosilac njihove liste je prof. dr Tatjana Bečanović, univerzitetski profesor i predsjednica Opštinskog odbora pokreta URA u Nikšiću, koja je i kandidat te stranke za predsjednika opštine.

Ova stranka će listu ozvaničiti danas na pres-konferenciji.

Partije ili grupe građana koje namjeravaju daučestvuju na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću Opštinskoj izbornoj komisiji liste treba da predaju najkasnije do 16. februara u ponoć.

6 Comments
  1. ja lično komentariše

    Srećno!

  2. Neko. komentariše

    Dritan nece pokipiti fakticki nista glasova. Mnogo je razocarao narod nekom postupcima koje je potegao u preiod od 30. avgusta do danas.

  3. Milić komentariše

    URA ne može imati više glasova nego što je imala u avgustu, može samo manje. Nadam se da će koalicija Za budućnost Nikšića sa Demokratama moći da formira vlast bez ovih koji znaju samo da ucjenjuju. Svi da dobiju koliko zasluže, nikako drugačije!

  4. Helm komentariše

    Paradoks je da se URA predstavlja kao građanska opcija ali u stvarnosti ne može da pređe cezus bez glasova srpskog biračkog tijela. S obzirom da su Nikšićani imali loše iskustvo sa PCG čija je URA (URA na albanskom znači most) na neki način naslednik onda i nije za očekivati da Nikšićani podrže opciju koja ima ucjenjivački kapacitet i iza koga stoje tv „Vijesti“.

  5. zdravko komentariše

    Dr Tatjana Bečnović je ugledna žena, dobrar komšija, roditelj. Ovakvu osobu treba svako da je cijeni a naročito Nikšićani. Onaj ko je upuznao shvatiće šta pričam. Zato podržavam je i svako dobro želim

    1. Nikšić na vezi komentariše

      Onaj ko je nju upoznao, upoznao je sve što ne treba. Brižna je bila jedino da Njegoša tumači iz pozicije nečastivog. Nije majka dalje od Lalića. Od prve do četvrte godine, pa i dalje postoji samo Lalić. Tako da je studije pretvorila u studije Lalića. Napravila od njega svetskog književnika koji je ispred Dostojevskog i Tolstoja. Studentima se često podsmijevala. Rijetko se što pametno moglo čuti. Glavne odrednice su joj oznaka i označeno. Nije od semiotike dalje mrdnula. Jedan profesor koji vrti jedno te isto i koji nezasluženo drži Teoriju književnosti. Koliko je brižna najbolje pokazuje odnos prema majci. Nije je gotivila jer je Srpkinja. Nikšićani je dobro znaju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.