SNP: Radi se na Zakonu o majkama i njihov status biće riješen

2

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava zadovoljstvo što se programski principi naši partije ostvaruju i što će, kroz nova zakonska rješenja, koja je prihvatila Vlada Crne Gore, građani konačno osjetiti dugo očekivani boljitak.

 

Naime, predlaganje zakona o dječijem dodatku za našu djecu, o obezbjeđenju besplatnih udžbenika za osnovce, o povećanju minimalne zarade i staračkih naknada je veliki korak naprijed koji će našim građanima omogućiti bolji život i ispunjavanje onoga što smo godinama obećavali.

 

Neka od ovih rješenja, kao što je obezbjeđenje besplatnih udžbenika za osnovce, Berane i Plužine, opštine u kojima SNP vrši vlast, sprovode već dugi niz godina.

 

Želimo da obradujemo i naše građanke i da im saopštimo da se radi i na Zakonu o majkama, te da će i njihov status biti riješen, a podsjećamo da je i prvobitni zakon usvojen na inicijativu SNP-a.

 

Sa velikim elanom nastavljamo da radimo za dobro naših građana.

2 Comments
  1. Bato komentariše

    Bravo

  2. RADNIK komentariše

    Pozivam Borbu da pomogne radnicima Instituta S.Milosevic iz Igala koji su ostavljeni bez plata i zatvoreni od strane stare vlasti i direktorice a nova vlast ne preuzima niti sto poduzima da pomogne ocajnim radnicima kojima se uskracuju slementarna ljudska prava pravo na zivot na ovaj nacin.Svi apeli komentari po portalima su uklanjani tako da se stice utisak da ovo unistavanje posljednjeg crnogorskog brenda Instituta S.Miloaevic ima presutnu podrsku od svih.Jos je ostala Borba i nafamo se da ona nece izdati radnike instituta na ivici gladi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.