SNP traži od ministra Sekulovića da u svim opštinama smijeni ljude koji su bili zaduženi za birački spisak

1

Socijalistička narodna partija je svjesna da je birački spisak služio bivšem režimu isključivo za manipulacije i za prekrajanje izborne volje građana.

Kako naglašavaju, u tom pravcu je DPS režim, skupa sa svojim političkim satelitima, samo njima znanim metodama, upisivao i ispisivao, vršio nezakonite premještaje sa jednog na drugo biračko mjesto, stvarao fantom birače, uz tragičnu situaciju da su i umrli mogli da glasaju, ukoliko je taj glas bio namijenjen DPS-u i njihovim antidržavnim i nezakonitim izbornim radnjama.

„Imajući u vidu da su takve radnje bile u isključivoj nadležnosti MUP-a Crne Gore, kao i da su u crnogorskim gradovima za iste bili zaduženi ljudi „koje je teren u potpunosti prepoznao“, Socijalistička narodna partija zahtijeva od aktuelnog ministra da se pod hitno, u svim opštinama smijene ljudi, koji su bili zaduženi za ažuriranje biračkog spiska, te da se utvrdi njihova eventualna odgovornost, za očigledne i nesporne zloupotrebe“, naglašavaju oni.

U SNP-u ističu da put u Evropsku uniju i demokratsko društvo zahtijeva stvaranje pretpostavki za zakonito iskazivanje izborne volje birača, i SNP će u tom pravcu insistirati na korjenitim kadrovskim reformama.

 

1 Comment
  1. Dragan komentariše

    Počnite od Plužina. Tu tzv sekta Bajagić po dps receptu manipuliše biračkim spiskovima. Tu ima iz Foče, Nikšić, gacka, pg i td plaćenih glasača koji su promijenili prebivalište da bi Mutavi ostao svih ovih godina na vlasti. Proverite i uverite se sami. Plaća glasove, ucjenjuje poslom, saredjuje sa dps om koji mu krije krivične u fiokama. Vlasnik je milionske imovine. U Plužinama je lopovluk na nivou dps vladanja. Pošaljite nezavisnu komisiju da ispita sve zloupotrebe od zapošljavanja. dodele stanova, izgradnje mini HE i td.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.