BALK(AF)ANSKA PRIČA

0

 

PIŠE: SIBIN

Happy tv pored „Parova“ ima i „političku“ talk show emisiju koja nastoji – `rijalitizovati` politiku. Svesti je na pobalkanjenu svijest koja umjesto nečeg iole konstruktivnog i realnog bira vulgarizam i žargonizam estrade u usponu.

Debatujući sabajle kao visoki gosti M. Marića, Čvarak Nenad & Vojo klovn, zaključili kako je jedino razumno rešenje – dvoboj!

Nenad izazvaše Voju na crtu a za sekudatna predložiše medijskog maga Marić Milomira…

Doskora se s pravom smatralo kako su „Parovi“ – slobodno govoreći – vrh dna! Pornografska histerizacija sa elementima tvrdog turbo-fokla u kojem je sve blud botoksa i falš odnosa. Između kumova i drumova, i drugova i dromfulja. Ukratko: to je ekranizacija – Ibarske magistrale!

E sad, ne lezi vraže, tu, ipak, nije kraj…

Vojo i Nenad pokazali dokle se može zaglibiti, ublatiti, jednom riječju – prosuti.

To poodavno više nije suprostavljanje političkih stavova (o tome ni riječi), prije jedno otvoreno takmičenje u umijeću popljuvavanja! Šešelj je i prepoznat po zapaljivoj retorici koja crpi iz niskosti, dočim je Čvarak lajavi lukavac, koji funkcioniše po principu: iznajmi ili ostavi.

Ipak, Nenad upitao Marića da li mu se katkad povraća, ostajući u čuđenju kakav to želudac ima pa takve bljuvotine može svariti našte srca.

Ostao, naravno, uskraćen odgovora, jer flegmatik Marić emotivno živi upravo od takvog toksičnog materijala. Izlapelog koji ispušta smrad ili smrt mirisa…

Poruka koju vazda spremnu ima medijski misionar Marić, otprilike bi glasila ovako: kome se, bre, ne sviđa, nek promeni kanal.

Možda ipak da promijenio zemlju, i zapalimo preko grane, kako vele krugodvojkaši?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.