Lalošević: Uprava za sport će nastaviiti da radi tamo gdje je Ministarstvo stalo

1

Uprava za sport je samostalni organ i nastaviće da radi sve ono što je do sada radilo Ministarstvo sporta i mladih, kazao je v.d. direktora Uprave za sport Vasilije Lalošević.

“Kada je riječ o strategiji podrške sportu i razvoja mladih i svega što tangira mlade ljude i sportiste, ništa se neće mijenjati u odnosu na ciljeve prethonog Ministarstva sporta.Uprava za sport je samostalni organ i nastaviće da radi sve ono što je do sada radilo Ministarstvo sporta i mladih”, kazao je Lalošević gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

Napominje da je ovih dana imao intenzivne razgovore sa predstavnicima Saveza i krovnih sportskih organizacija I pokušali su da naprave sliku trenutnih zbivanja u toj oblasti.

“Ovo je nenadano olimpijska godina i najbitnije je da pružimo podršku svim sportistima koji učestviju na kvalifikacionim turnirima. U ovom trenutku to je najvažnija uloga ove Uprave”, kazao je Lalošević.

Bez obzira kakva je situacija kada je riječ o budžetu, Lalošević kaže da su napravili presjek stanja koliko je sredstava dovoljno za nesmetan rad sportista, za njihove pripreme i nastupe za Olimpijske igre..

Izvor: Fos media

1 Comment
  1. Žile komentariše

    A šta ti znaš o sportu jadan bio. Na licu ti se vidi da si tupan. Uzmi Bajagića iz Plužina kao savjetnika. Zna on kako treba obući sportiste. Uzme opremu u Olimpik po duplo skupljoj cijeni na račun opštine. Obuče i porodicu a posle slijedi priča ulažemo u sport. Jes da je mutav al će te naučiti kako se bori za sportiste.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.