Selaković: Nijesam vidio da je Crna Gora raskrstila sa politikom bivšeg režima koji je protjerao našeg ambasadora!

14

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković kazao je da je popis stanovništva u okolnim zemljama važan i za Srbiju, jer će omogućiti da se vodi veća briga o Srbima koji žive u tim državama.

– Popis u susjednim zemljama je za nas važan, jer će omogućiti veću brigu i fokusiranje na prava naših sunadrodnika u tim državama, ali i nama da nastavimo politiku koju već sprovodimo, posvećivanja pažnje i ispunjavanja interesa i poboljšanja položaja pripadnika nacionalnih manjina u Srbiji – rekao je Selaković.

On je poručio da Srbija svojim primjerom pokazuje kako se vodi briga o manjinskim narodima na svojoj teritoriji.

Na pitanje o statusu ambasadora Srbije u Crnoj Gori, kaže da to zavisi do Crne Gore.

– Za sada nisam vidio nikakvu konkretnu aktivnost. Zahvaljujem se na lijepim riječima, ali mi smo pokazali djelima kako je moguće dati startnu osnovu za poboljšanje odnosa – rekao je Selaković.

On je istakao da je Crna Gora bliska država, u kojoj živi gotovo 30 odsto srpskog naroda.

– Mi sa Crnom Gorom želimo najbolje i najbliže odnose, kao i poboljšanje ekonomske saradnje i kroz inicijativu „mini šengena“ – rekao je Selaković.

14 Comments
  1. ja lično komentariše

    Marš bre jazavac. Ti oces okupiranu a ne slobodnu Crnu Goru. Pa da nas barem okupira neki Karadjordje a ne jazavci i čupavci iz Pink kutije.najgadnije spodobe u istoriji Srbije

    1. Kontra revolucija komentariše

      Srbska Sparta okupirana od Srba !.
      Hm, ko bi imao šta protiv ?.
      Samo montenegrinska fukara !.

      1. E viva komentariše

        Mars gabelju ..ne znas ni ko si ni sto si..ko zna ko te pravio

    2. Veljo komentariše

      Nego Selakoviću,šta bi sa onim pismom za Marovića? Nikako da se bavi gospodin Živković tom temom.

      1. Mare komentariše

        Ima kod nas vecih riba Marovica.

        1. Mi vama Tarzana,vi nama Majmuna komentariše

          Kme kme

    3. Kiki komentariše

      Gnjida Vučićeva!

  2. Boka di cataro komentariše

    Ko je ovaj.

  3. Darko komentariše

    Mars stoko odvratna

  4. Maja komentariše

    Nova vlada mora da raskrstvi sa Dps-om.

  5. Isakovic komentariše

    Selakovicu, ti si olicenje srpskog vodjenja diplomatije. U potpunosti te podrzavam. Ja sam Srbijanacu u CG i time se ponosim, ali ovde zivim. Cela moja familija u Srbiji podrzava Vucica. Ne dozvoli da te muntaju nizerazredni CG politicari. Ja sam mr Profesor ekonomije, a dali su mi otkaz kada je veci deo kolektiva trazio da postanem direktor devastirane skole. Sve cega se dotaknu, je unisteno. Pijani direktori, ogrezli u korupciji i narod koji je izgubio kompas. Ne dozvoli da se to prelije na Srbiju. Neka raskrste sami sa sobom. Podrzi ovu Novu vlast, a instruirana je sa Zapada sto je zakesnjela reakcija na korupciju. Trebaju da vrati uzete kredite. Ni vakcinu nam ne daju. Oni imaju vrijeme za cekanje, jer stampaju novac, a mi ga nemamo!!! Pod Milom, propali smo vec poodavno. Necu davati konstataciju o njegovoj licnosti, ali vjerovatno covjek nije bas 100% cist, kao i njegovi sljedbenici .

    1. E viva komentariše

      Pa vuci guzicu u Srbiju bijedo ljudska,kada ti je Tako bolje..sto si dolazii u CG ,ti I slicne fukare ..ti da budes profesor i direktor,bolje da nemamo skolu..idi u SPC pa se zali konjino

  6. Ivi komentariše

    Gadni izdajnik Krivi i ta milet iz Vijesti.

  7. Dule komentariše

    Ako su ovakvi svi spartanski Srbi bolje da vas nema! Ako vam je bitno šta ova gnjida ljudska misli i dajete joj prostora u novinama ,nebilo vas !Dicite se ovima mentalno zaostalim ljudim ( po faci mu se vidi šta je i ko je) ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.