Hoće li sad Dritan tvitovati: Odbačena krivična prijava protiv Brana Mićunovića!

8

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odbacilo je krivičnu prijavu protiv Nikšićanina Branislava Brana Mićunovića, zvanično je potvrđeno Danu.

Zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, odgovaraće samo njegov pratilac.

Mićunović i Sava Vujović (57) pušteni su da se brane sa slobode nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Kotoru 9. januara.

Oni su uhapšeni na Badnji dan, zajedno sa Srđanom Mićunovićem, kada su i saslušani u prostorijama Centra bezbjednosti Budva zbog dva pištolja koji su pronađena kod njih.

Nakon sas ušanja im je određeno zadržavanje do 72 sata. Opet su saslušani 7. januara, nakon čega su vraćeni u prostorije za zadržavanje, a potom pušteni na slobodu.

Iako je hapšenje Mićunovića predstavljeno spektakularno u javnosti, i ovaj put, kao i prije više od decenije, epilog je bila oslobađajuća odluka.

2Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru podnijelo je Osnovnom sudu u Kotoru optužni predlog protiv M.S. iz Nikšića zbog izvršenja krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja, dok je krivična prijava protiv M.B. i B.C. iz Nikšića zbog istog krivičnog djela odbačena. Tužilaštvo je tokom izviđaja prikupilo potrebne dokaze, uključujući i odgovarajuća vještačenja, nakon čije analize je donijelo naprijed navedene odluke2, kazala je za Dan državni tužilac Ana Marinović.

Mićunovićev advokat Danilo Mićović kazao je nakon hapšenja da je jedan od osumnjičenih priznao da je oružje njegovo. On je tom prilikom pojasnio i da dvojica privedenih zajedno sa Mićunovićem nijesu njegovo obezbjeđenje, već njegovi prijatelji.

8 Comments
  1. Kontra revolucija komentariše

    Ahahahahaha,
    komedija u banana republici !.
    Abazovicu i URA , ovaj PR je puko , jel su prsti još na šakama ili fali koji !.

  2. Realan komentariše

    DALI JE IKO OCEKIVAO DRUGACIJI ISHOD OVE DRITANOVE SMIJURIJE ,KOJA SVAKAKO NIJE PRVA,A NECE BITI NI POSLEDNJA .,,Najplica je voda ,tamo dje najvise huci“.

  3. Niksic hrabri komentariše

    Dritanga se utripovao da podigne dva dana sebi rejting a uz srpske glasove dosao ma vlast! Pa posto misli da moze i dalje da prca Srbe u Cg a da ostane na vlast vidjecemo dje ce biti nakon sledecih izbora,garantujemo mu najveca funkcija ministar za manjinska prava i to mu mjesto poklanjamo al ako nastavi ovako ni to mu nije zagarantovano.

  4. Podrška za ZBNK komentariše

    Dritanga , se razbahatio,poletio, a ko god to radi ,i misli da je Bogom dan, i prepametan, i ko god odbacuje ljude i ucjenjuje i vara, vrati mu se kao bumerang. U njegovom slučaju politicki

  5. Raul komentariše

    Ko ne kapira da su ura (sem Milos Konatar) i par njih ,u tajnom silu s dps taj je lud. Naravno tu je i krivonogi ,lazi car2 u istoriji. Ne razumijem zasto hitno ZBCG ne traži ostavku Sekulovica? I proslo je 30 dana..ali posle NK dje se mora zapeti i pobijediti, nista vise nece biti isto. Sve oko dps zajedno ,nema ni 30% ali idu na obaranje izlaznosti, i na par minornih strancica trojanskih Konjina ,i zato je bitno sve uprt u NK ,jer im je cilj da ZBNK i Demokrate nemaju 50+1%. A imaju trenutno . Dal ce narod posustati i povjerovati prevarantima, to je pitanje. Mislim da nece jer Marko Kovačević je najomiljeniji lik u NK ,a s druge strane Koprivica( Dcg) dosta uliva povjerenja. Znaci s dps nije problem, nego s ovima sto su ih instalirali.

  6. Medun komentariše

    #MEDOJEVICJESVEUPRAVU. Sad je svima jasno! Samo da nije kasno. A nije ,Niksicani s obzirom koliko vas je na Litijama bilo ,logična je slična pobjeda ZBCG kao u Budvi.

  7. Titograd komentariše

    Opasan mu drug, dva pistolja nosi.

  8. Milica komentariše

    Ovo je sramota! Dritan samo predstavu za javnost, a ovamo nista konkretno od promjena…sve kako Milu odgovara!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.