DPS patriote: Kad je Milutin odbio respiratore ćutali su, a sad zbog sumnjivih vakcina dižu hajku!

12

„Snaći ćemo se i bez vas“, poručio je krajem marta prošle godine u ime DPS-a potpredsjednik Vlade Milutin Simović kada je Srbija, usred korona krize, ponudila Crnoj Gori na poklon tri respiratora. Deset mjeseci kasnije, oni koji su sramno ćutali na ovakvo ponašanje predstavnika Vlade, danas navodno zabrinuti za zdravlje građana sipaju „drvlje i kamenje“ na ministarku zdravlja Jelenu Borovinić Bojović jer nije prihvatila sumnjivu donaciju vakcina.

Da podsjetimo zaboravne ljubitelje lika i djela Milutina Simovića i ostalih kadrovika DPS-a, da je Srbija prošle godine u jeku pandemije korona virusa, kada su respiratori bili misaona imenica za Crnu Goru, ponudila pomoć iz svog kontigenta.

Tadašnja vlast, ali i oni koji su danas, odjednom, postali veoma glasni u napadima na ministarku Borovinić Bojović nijesu marili da se pomogne građanima, nego im je glavno bilo da od mrske Srbije ne uzmu respiratore, čime su direktno ugrozili zdravlje građana.

Sad ti i takvi koji su tad ćutali, ovih dana „pište“ kao Damjanov zelenko, sve se snebivajući nad sudbinom građana Crne Gore.

Grčki biznismen blizak Milu Đukanoviću Petros Statis nudi 10.000 vakcina Crnoj Gori i novoj vlasti. Iz Ministarstva zdravlja je danas saopšteno da nije odbijena donacija, ali da je ipak ne mogu prihvatiti dok Statis u Emiratima ne provjeri njihov kvalitet.

Uprkos svemu, nekadašnja vlast koja je danas opozicija baca „drvlje i kamenje“ na ministarku Borovinić Bojović optužujući je da ugrožava zdravlje građana. Isti oni koji su odbili respiratore iz Srbije, danas su zabrinuti za zdravlje građana.

Isti oni, koji na računima imaju milione sada  brinu, umjesto da, kad su tolike patriote i kad toliko vole državu, odvoje novac  pa doniraju svojim građanima vakcine.

Oni sada na sva zvona brane Statisa, glavnog prijatelja vođe DPS-a Mila Đukanovića, koji gradi u Miločerskom parku. Da li grčki biznismen ovim pokušava da ipak omogući gradnju u Miločerskom parku, ostaje nepoznato, ali jasno je sve kada su upitanju dvostruki aršini DPS perjanica i „branitelja“ države.

Ipak, po njihovom, sve donacije treba prihvatiti osim onih koje dolaze iz Srbije.

Svakako, dolazak vakcine iz Kine i Rusije najavljen je za kraj januara ili početak februara, pa neće morati još dugo da „brinu“.

 

12 Comments
  1. Brk komentariše

    Sto ste sada digli hajku DUKLJANSKU vam jbm majku

    1. Prevareni komentariše

      Kupuje licne po Nk, treba u zatvor da bude!

      1. Orko komentariše

        Jos malo Simovicu 14tog je kraj DPS-a, nema vise DPS.
        ZA BUDUCNOST NIKSICA!

  2. Boka di Cataro komentariše

    Ne lupetajte ljudi umiru a vakcine nema. Evo stigao prije vakcina engleski mutirani.

    1. Litijas komentariše

      Niksic ce da oduva ove lupeze.
      ZA BUDUCNOST NIKSICA

  3. Litijas komentariše

    Niksic ce da oduva ove lupeze.
    ZA BUDUCNOST NIKSICA

  4. Bato Nikolic komentariše

    Smovicu je Niksic bio zadnja rupa na svirali sad jos dize nos, oduvacemo te tebe i tvoj DPS.
    ZA BUDUCNOST NIKSICA!

  5. Niksicanka komentariše

    On samo moze da se jos malo koprca. Niksic je odlucio ZA BUDUCNOST NIKSICA!

  6. Ivi komentariše

    To ne može. Nikako. Samo direktno. Šta trčite, ENO obolijevaju i umiru i posle primljene vakcine. Pogledajte Izrael. Svi primili pa posle pozitivni. Nije žurba.

    1. Milanče komentariše

      Vjerujemo i očekujemo političko potonuće drpsa u Nikšiću. Za budućnost Nikšića!

  7. Obren komentariše

    Završeno je sa dpsom, njihovim perjanicama i cijelom svitom. U našem gradu će se vrlo loše provesti 14. marta.

  8. Milica komentariše

    Istina, oko respiratora niko nista, a sada tolika pobuna za vakcine koje nisu ni sigurne…jasno je da je ovo opet politika dps-a da se napadaju novi minisri i vlada a oni su sjajno radili

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.