PRIVIĐENIJA

2

Piše: Sibin

 

Tamara teleskopija N. vidi ono što ne postoji, u čemu je tajna njenog nazovi novinarstva. Ono, dabome, nije istraživačko, prije refleksivno. Posthegelijanci bi rekli: ama apstraktno.

Dijalektički naginje DPS-u. Koji sprema do sada, u stvari, jedini u prvom smislu te riječi – kongres. Na kojem, prema mojim izvorima, neće u goste doguzeljati, mega Čvarak Nenad.

Uglavnom, teleskopija Tamara reče da svo kriminalno zlo dolazi iz Serbije, i to u liku podzemlja. Dok vladika Joanikije pravi paravojnu formaciju!

Čudo pa ovo ne čudi, jer je jezik ove „novinarke“ (pogledajte malo bolje: ono je tek lampa pokraj fotelje u studiju!) struktuisan kao mržnja, koja opet nije ništa autentično, budući da je plaćeno.

Za razliku od onih koji za džabe izlivaju svoje frustracije na jednom portalu koji je sve osim upućen u aktuelnost stvari.

U Ulcinju, Ljero pao, pa se istog dana domogao slobode sa koje će se nadalje braniti. Dio vlasti objasnio javnosti kako je sve to bila predstava za narod. Doduše, daleko niskobudžetnija od one koja se skoro izvela u Budvi, na opšte zaprepašćene čak i regiona.

Za tipičnog paranoika važi da vidi i čuje (audio-video delirirajući) ono čega nema. Čak ni u mraku.

Po tome biva da tekovnici na čelu sa Tamarom hoće da vide ono o čemu žele da fantastično govore. Tim očajničkim potezom održavajući u političkom životu bivšu vlast a sadašnju traljavu opoziciju.

U bliskoj budućnosti jasno vidim Tamaru kako se odnekud preko Zoom-a javlja i uključuje u portal koji služi da se na njemu treniraju autsajderi pisane riječi. I poput druga Crnog iz filma Podzemlje onim u podrumu poručuje: izdržite još malo, vrhovni komadant Tito vas sprema za odlučujuću bitku!

2 Comments
  1. Serdar49 komentariše

    Kakva nakaza . Zlobna .

  2. Dejan komentariše

    Skloniti ovu spodobu iz javnog i medijskog prostora. Aman, zar i to ne mozete „eksperti“ ???

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.