Imenovanja u kabinetu Abazovića: Kad URA zapošljava partijske kadrove onda NVO eksperti ćute

5

Funkcioner Građanskog pokreta URA Filip Adžić je na jučerašnjoj sjednici Vlade imenovan za savjetnika potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Adžić će biti Abazovićev savjetnik za unutrašnju politiku, bezbjednost, borbu protiv korupcije na visokom nivou i organizovanog kriminala.

Osim toga, Vlada je za savjetnike vicepremijera postavila i Anu Rašović za unutrašnju organizaciju i kadrovsku politiku i Miloša Perišića za medije i odnose sa javnošću.

Rašović i Adžić su kadar građanskog pokreta URA, a nevladini eksperti ćute kada je riječ o ovom partijskom zapošljavanju.

5 Comments
  1. Xantares977 komentariše

    Ajde sto zaposljavaju, ali znate li vi kakvi su ljudi u pitanju… Ovaj balvan od Adzica je zestoki antisrbin, sovinista, Mirasevac! Sto se gospodje tice, rotarijanka, potpredsjednik unije mladih preduzetnika iako je zvanicno strucnjak za nista i nema ekspertizu ni u jednoj oblasti, izuzetno ogranicenih intelektualnih sposobnosti ali visokih ambicija (najgori spoj), primjer idealnog poslucnickog ura kadra koji je odrastao pod zapadnjackim uticajama i prihvatio njihov sistem vrijednosti. Katastrofa kadrovi. Bilo ko iz stare garde DF/PZP/SNP ima u malom prstu vise nego ovo dvoje zajedno u njihovim pilecim amerikanizovanim mozgovima

    1. Anonimus komentariše

      Kakav komentar jednog isfrustriranog brava, kriva ti je URA magarče što te tvoji drugari iz koalicije ne zaposliše na državnu sisu. Idi pij lekovi za smirenje tovare glupi.

  2. bolna leži partizanka Mara komentariše

    Preko Drtana -do stana.Na URA opkoliše Zdravka.

    1. tako stoje stvari komentariše

      Hahaha…da mogu dao bit ti 100 pluseva za komentar. !!!

  3. Коле komentariše

    I Perisic je iz URE, Cetinja…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.