Knežević: Boris Savić i neki odlazeći policijski funkcioneri DPS-a vrše pritisak da mene i Mandića osude za “državni udar”!

24

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević je na svom tviter profilu objavio poruku upozorenja predsjedniku Višeg suda Borisu Saviću i odlazećim policijskim funkcionerima. Od njih zahtijeva da prekinu vršenje pritiska na postupak „državni udar“ i pritisku na presudu koja je u njihovim ličnim interesima.

„Upozoravam predsjednika Višeg suda Borisa Savića i par odlazećih policijskih funkcionera, da odmah prekinu sa vršenjem pritiska za tzv. državni udar, i prestanu da traže presudu koja odgovara njihovim ličnim interesima. Sve se zna“, napisao je Knežević.

24 Comments
  1. Helm komentariše

    Zovite vašeg prijatelja Aleksandra Vučića da interveniše kod Mila Đukanovića, njegovog kolege, prijatelja i poslovnog saradnika.

    1. Srpska Atina komentariše

      Podrška za lažno okrivljene lidere DFa Andriju Mandića i Milana Kneževića. Svi koji su montirali ovaj slučaj biće vrlo brzo pozvani na odgovornost. Op

    2. tako stoje stvari komentariše

      Dobro je da znamo da se vi “ zdravkovci“ radujete eventualnoj montaži i osudi nevinih ljudi. Toliko o “ melemnim i pobožnim ljudima“….svako se danas iza mantije krije. Džaba krst, mantija i blagosov, kad zlo, zluradost i najgore ljudske osobine izbijaju iz vas.

    3. Jo komentariše

      Pa vi ne podrzavajte novu vladu. Vi cete biti krivi ako dps dobije u NK. Odrzavate dps nadu sve vrijeme. Morate sada dati bezuslovnu podrsku vladi 4 godine ili se vraca dps

  2. Boka di cataro komentariše

    Ja mislim da ti to može profesor završiti, ako mu odgovara.

    1. Srpska Atina komentariše

      Podrška za lažno okrivljene lidere DFa Andriju Mandića i Milana Kneževića. Svi koji su montirali ovaj slučaj biće vrlo brzo pozvani na odgovornost.

    2. tako stoje stvari komentariše

      Po svoj prilici, profesor bi im još dodao koju godinu, da se on pita i njegovi…

      1. Boka di cataro komentariše

        Ako se ne pita Profa, ni Milo…ko se pita. Mislim da će ih upoznati sa presudom pred izbore u NK.

  3. Andjela komentariše

    Sramota sta rade vise, bravo Milane, drzite se samo hrabro!

  4. Misko komentariše

    A koji jadni profesor…. on da zavrsi….on se o jadu smeo jer ga stalno hvataju u lazi pa mora mucenik svaki dan da demantuje samog sebe… hahaha

  5. Mara komentariše

    Borisa Savic i sve one koji su ucestvovali u montazi tkz dravnog udara izvesti pred sud i suditi im za fukarluk koji su radili

  6. Jasmina komentariše

    Vidi ti podmuklaca Borisa….onu nosinu treba pred anketni odbor dovesti, prenos da bude javan , pa ga dobro ispitati i nakon toga podnijeti krivicnu prijavu
    Bitanga

  7. Zoki komentariše

    Mogu da vam dunu u dupe….

  8. lorena komentariše

    Vec su oni pokusali da vas osude, al nije im uspjelo prvi put pa nece ni ovaj.. Podrska za Milana i Andriju!

  9. Neko. komentariše

    Pokusavali su I pokusace, ali Sve to Im mogu biti Samo pokusaji!
    Podrska za Andriju I Milana!

  10. Niko. komentariše

    Samo mogu da pokusavaju!
    Nema predaju
    Podrska velika

  11. Лазар М. komentariše

    Ne damo vas! Samo neka krenu! Očigledno je da svima smetate. Pitanje je zašto. Nemate dlake na jeziku i uvijek ste na strani istine i pravde! Podrška za vas!

  12. Nevena komentariše

    Tako je, Milane! Samo jako! Dosta nam je više te predstave državni udar!

  13. Sofija komentariše

    Uvijek su udarali na vas i nastavice jer ste im vi rak rana…samo hrabro mi smo uz vas! Odgovarace za sve sto su uradili, njihovo vrijeme je prsolo

  14. Marko komentariše

    Kneževiću, svaka čast tebi i Mandiću šta ste podnijeli od strane bivšeg režima! Samo gazite!

  15. Pavle komentariše

    Dosta je bilo napada i laznih objava za funkcionere df-a. Na ledja su vam zakacili mnogo velik teret, ali vi ste uspjeli da se izborite sa tim i da na kraju izadjete kao pobjednici. Ne mogu vam nista, samo jako!!

  16. Niksicanin komentariše

    Sve to hapsiti, DF 💪💪💪

  17. Q komentariše

    Sve i jedan inspektor u MUP-u je clan DPS-a jer da nije ne bi bio inspektor.Treba li nekime dodatno objasnjenje da DPS i dalje drzi vlast u Cg ako se doda da je i ministar njihov?

  18. vaso komentariše

    Kao jede gvna usrani četnikklerofašist majku mu jbm da jbm

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.