Predsjednik studenata Pravnog fakulteta otkrio: Sledbenici Mila Đukanovića postaju Srbi u Beogradu samo da bi se besplatno školovali!

7

Predsjednik Studentskog kluba Pravnog fakulteta u Beogradu Nemanja Vučković objavio je da se na tom fakultetu školuju kadrovi Mila Đukanovića koji u rubriku nacionalnost upisuju da su Srbi samo da  bi se besplatno školovali.

On je na svom Tviter nalogu objavio i dokaze za te svoje tvrdnje.

„Pojašnjenje: za strane državljane koji napismeno zaokruže da su Srbi, Pravni fakultet dozvoljava da imaju isti tretman kao domaći državljani. Tako da imamo čest slučaj da otimači srpskih svetinja u CG i simpatizeri Sekule Drljevića i Tompsona za džabe se školuju u Bg našim parama.“, dodao je Vučković.

7 Comments
  1. Ivi komentariše

    I ovdje će, i to većina. I zato ne brinite. Neće se vratiti Milaš, ali ni Mickey nas u zdravi mozak.

  2. Mugi komentariše

    To je osnovni problem što nema ovde većine Srba. Srbijanerado driješi kesu za Crnu Goru.

  3. Xman komentariše

    Ih, koliko ih je..djeca sudija, tuzilaca, direktora drzavnih firmi…a ima i onih milogoraca koji su se izjasnili Srbima i na kraju pali prijemni i nisu ni upisali. E ti sebi ne mogu oprostitu bruku.. ali sve se cuti.

  4. t-rex komentariše

    Ostavite vi studente,nema tog koji ode u Beograd da se svojom voljom vraca u Cg.Oni su za nas izgubljeni ako ne studiraju na UDG odakle jedino dobijaju posao odmah poslije zavrsenog UDG kursa za mlade DPS-ovce.

  5. Niksic hrabri komentariše

    Dps fekalije ce promijenit sto vjera samo da nahrane sviju smrdljivu pohlepu! Dps glasaci su prokleti i svako ko je zaokruzio dps 30og avgusta ceka prokletstvo licno anatemisani od upokojenog Mitropolita Amfilohija! Zivi bili pa vidjeli i zapamtite,kada budete gledali unistavanje dps familija preko raznih bolesti i posasti sano se sjetitr da je proklet od strane crkve i predjite na drugu temu..

  6. Kontra revolucija komentariše

    A mozda su to samo korisni spijuni protiv DPSa ?.
    Šta su 2000 evra za DB kad mogu imati takvog spijuna u najblizim krugovima DPSa ?.
    Šta li su takvi studenti ispricali DBu Srbije o stanju u Crnoj Gori i Djukanovicevoj i Markovicevoj vladi na informativnim razgovotima ?.
    Krstaški mac ima dve oštrice !.

  7. Sada ste setili komentariše

    Da, kažu, samo potpišeš neki papirić i školuješ se besplatno. Trebali ste da tražite list sa zadnjeg popisa i bez ikakvih potpisa „Na reč“ odredite ko će se kako školovati.
    Ne može svako da se školuje u Bg, najčešće iz finansijskih razloga. Samo su „privilegovani“ i tamo mogli biti isto privilegovani.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.