Jonica: Pokažimo da možemo biti i da jesmo narod ljubavi Božije

0

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica čestitala je Badnji dan i Božić administratoru Mitropolije crnogorsko-primorske i vladici Eparhije budimljansko-nikšićke Joanikiju, sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima u Crnoj Gori.

„Danas, kada slavimo rođenje Bogočovjeka gospoda Isusa Hrista oprostimo, prije svega, jedni drugima i pokažimo da možemo biti i da jesmo narod ljubavi Božje, narod koji u svim iskušenjima može biti vjeran i častan. Molimo se novorođenom Bogomladencu da u godini koja dolazi bude manje nemira, a više mira, manje mržnje, a više ljubavi, manje nesloge, a više sloge i svakog blagoslova Božjeg. Neka ta iskrena bliskost i zajedništvo budu temelj našeg napretka koji se ogleda u plemenitoj ljudskoj želji i potrebi da se mir Božji useli u svakog od nas, ali i među nas, kako bi gradili bolju budućnost za sve građane i građanke Crne Gore.“, navodi se u čestitci Jonice.

 

„Želim da božićne praznike posvetite svima onima koje volite i poštujete – članovima svojih porodica, prijateljima, svim svojim bližnjima, ali i onima kojima je topla riječ prijeko potrebna. Želim da Badnji dan i Božić svi provedemo u miru i sreći, u težnji da to plemenito osjećanje radosti, dobrote, milosrđa i ljubavi prenesemo na sve dane koji slijede. MIR BOŽJI – HRISTOS SE RODI!“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.