Bogdanović: Klasičan pokušaj udara na parlament i državu od onih kojima su usta puna državnosti

9

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović je naglasio da ustavna mogućnost da Đukanović drugi put vrati zakone – ne postoji.

“U tom slučaju Đukanović bi prekršio Ustav, dok bi parlament s tim u vezi mogao pokrenuti proceduru razrješenja predsjednika Crne Gore”. Istakao je da je “ovo klasičan pokušaj udara na parlament i državu od onih kojima su usta puna državnosti”. Ocijenio je da je parlamentarna većina spremna da na ovu opstrukciju odgovori mirno, demokratski i u skladu sa Ustavom, i da će taj problem ponovo biti riješen u najkraćem mogućem roku. “…Potpuno je jasno da opozicija pokušava da blokira državu, što joj sigurno nećemo dozvoliti. Sada će vidjeti kako parlamentarna većina lagano i demokratski, za samo 15 minuta rješava opstrukciju opozicije“, poručio je on.

9 Comments
  1. Boka di Cataro komentariše

    Problem je što bi Ustavni sud mogao da presudi i drugsčije za recimo tri mjeseca i oburds Zakon, ralni pred izbore u NK. RECIMO.

  2. Trepca komentariše

    KASNO MARKO … DRITAN JE NAPRAVIO GRESKU IZBOROM FILIPA ADZICA NA LISTU POSLANIKA , ON DJUKANOVICEV TROJANSKI KONJ, NE GLASAJUCI ZA ZAKON UPALI SMO DJUKANOVICEVE MAKAZE I SAD …

    1. Pravda komentariše

      Ovdje i u Skupstini i Vladi fali pravnickog znanja i iskustva.

  3. Srbin komentariše

    Sto ste zurili da donesete zakon? Sto nijeste sacekali par dana da imate kvorum, tj da su svi poslanici fizicki prisutni pa da ga izglasate? Ovako samo dajete osnov opoziciji da je u pravu u vezi legalnosti donosenja zakona.

  4. Darko komentariše

    Nelupetaj ti no sebe vidi !!!!!!

  5. Realista komentariše

    Kako ste se proveli ti i Bečko

  6. Realan CG komentariše

    Sportskim recnikom: ,,protivnik igra dobro onoliko koliko mu dozvolis,, .Ko ovdje kome sta dozvoljava ,ne znam ali da je ovo jedan veliki cirkus,za cije gledanje narod placa paprenu cijenu,to svi evo vidimo.

  7. Sofija komentariše

    Drugi put kad se izglasaju nema pravo vise da vraca, pa neka sagleda svoje posledice za to i neka rizikuje ako mu se rizikuje

  8. Ivi komentariše

    100%udar.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.