Krivokapić: Đukanovića nije briga za državu ukoliko nije njen vlasnik

7

Premijer Crne Gor, Zdravko Krivokapić na svom Twitter nalogu je rekao da vraćanje nekoliko zakona na ponovno odlučivanje najbolje pokazuje kako proces kohabitacije funkcioniše u praksi i da Crnu Goru tretira kao svoj feud i da ga nije briga za državu osim ako nije njen vlasnik.

„Odluka predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića da vrati nekoliko zakona koji su usvojeni na sjednici Skupštine 29. decembra 2020., na ponovno odlučivanje, najbolje pokazuje kako proces kohabitacije funkcioniše u praksi. Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u CG i nastavlja u višegodišnjem maniru da CG tretira kao svoj feud. Osim što krsi Ustav, zakone ove zemlje, Đukanović se igra građanima, njihovom imovinom i pravima koja proističu iz Ustava. Udarom na bankarski sektor i male privrednike predsjednik Crne Gore nam poručuje da ga nije briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik.“, poručio je Krivokapić na svom Twitter nalogu.

7 Comments
  1. Mikeli komentariše

    Sraman potez, definitivno mora sto prije u Spuž pa neka tamo kohabitaciju sprovodi!!!!

  2. Sasars komentariše

    Puna podrška gospodinu Krivokapicu!

  3. Bato komentariše

    Pa vi opet lijepo sa njim…

  4. Sasars komentariše

    Ja sam lično očekivao da je Milo Đukanović mnogo mudriji, oprezniji, racionalniji, energičniji i stabilniji političar. Više od 30 godina je na vlasti i čovek bi, prirodno, očekivao nešto više od nivoa kočijaša milorada dodika. Kad ono prdež. Sve što trenutno radi je da odlaže ćorku. EU i NATO ga pustili niz vodu bez reči, bez grimase, bez pozdrava…

  5. roberto komentariše

    Comment…srbende mislile orat kako oni hoće,neide to tako đubrad jedna.

    1. Sasars komentariše

      Neide – nepravilno
      Ne ide – pravilno

  6. Sofija komentariše

    Samo sebe gleda briga njega i za drzavu i za gradjane

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.