Ako ne potpiše izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, Milo može biti smijenjen!

8

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ne može da opstruira stupanje na snagu nekog zakona jer bi time povrijedio Ustav, što bi moglo rezultirati pokretanjem postupka za njegovo razrješenje.

Izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti usvojene su 29. decembra u dijelu koji se ticao, kako je objašnjeno, zaštite imovine Mitropolije crnogorsko primorske i eparhija Srpske pravoslavne crkve.

“Predsjednik Crne Gore je dužan da proglasi zakon u roku od sedam dana od dana usvajanja zakona, odnosno u roku od tri dana ako je zakon usvojen po hitnom postupku ili da zakon vrati Skupštini na ponovno odlučivanje. Predsjednik Crne Gore dužan je da proglasi ponovno izglasani zakon“, piše u članu 94 Ustava.

8 Comments
  1. Prle komentariše

    Neće ovaj još dugo, crknut će od muke !

  2. Lud zbunjen normalan komentariše

    Ahahaha! Onda ce potpisati kao iz topa🤣🤣🤣! Ode opet Mile na Dubrovnik ako zatreba🤣🤣🤣.

  3. Admiral komentariše

    Oce oce i ako mu se nece

  4. milan komentariše

    KO JE ON ŠTA GA POMINJETE VIŠE. SMIJENITE GA IDEMO DALJE. KAO DA NAM JE BILO DOBRO ZA VRIJEME VLADAVINE DPS. DOSTA GA JE BILO. NAMA GRAĐANIMA JE NAJBITNIJE DA JE MIRNO BEZ STRESOVA I DA IMAMO SOLIDNE PLATE I PENZIJE DA MOŽEMO DOSTOJANSTVENO DA ŽIVIMO.

    1. Vladimir P. komentariše

      Da bi plate i penzije bile radovno i popunjen budzet treba preispitati Mila i Aca i njegovu dps bandu koliko su opljackali posteno im suditi.To je poruka za sve lopove koji su zarad licnijeg interesa unistili drzavu i pokrali napaceni narod .Ujedno i nova vlast mora da bude odgovorns pred Bogom i narodom .

  5. Posmatrac komentariše

    Olinjalom dzemperasu nema druge.

  6. Sofija komentariše

    Zato ce potpisati jer zna da je sebe zaklao ako to ne uradi

  7. bajo. komentariše

    Milo care samo karaj kevu cetnikklerofasisticku, jbo ih sotonjara manite?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.