Vukićević: Milo bi napravio haos ako ne potpiše izmijenjeni Zakon o slobodi vjeroispovijesti

7

Politički analitičar i lider Pokreta Sloboda narodu, Boško Vukićević, ocjenjuje da je plan bivšeg režima da preko DIK-a negira demokratsku praksu u Skupštini i ospori izbornu volju građana, imao za cilj vještačko kreiranje društvene nestabilnosti, te da ne treba sasvim odbaciti mogućnost da će Đukanović, koji je glavni autor takvog plana, odbiti predsjedničko potpisivanje izglasanog zakona.

„Takav njegov potez bi direktno išao u pravcu stvaranja haosa u državi.

Međutim, predsjednika Crne Gore će od takvog opasnog nauma najvjerovatnije odgovoriti inostrani centri moći koji su i do sada na njega imali presudan uticaj. Radi se o centrima koji, sasvim sigurno, tokom višedecenijskih odnosa stekli određeni „ucjenjivački potencijal“ prema Đukanoviću, i kojima trenutno ne odgovara izazivanje nestabilnosti u zemlji. Mišljenja sam da će im se odlazeći predsjednik na kraju povinovati i da će, nevoljno, ipak potpisati dati zakon.“, istakao je Vukićević.

7 Comments
  1. roberto komentariše

    Comment…šta ćeš ga ti četniče promijeniti,jebo ti ma*u svoju

  2. Titograd komentariše

    Djubre cetnicko.

  3. Sofija komentariše

    Morace, nema izbora kad ga je skupstina izglasala…a nema podrsku nikoga sa strane. Samo bi sebi napravio gore ako ne potpise !

  4. Branko komentariše

    Nece dozvoliri Milo da napravi haos to je sigurno.Medjutim svaka prica ima svoj pocetak i epilog.NA KRAJU KRAJEVA AKO POSTUJEMO RAZLICITOSTI MORACE SE PRIHVATITI CINJENICA DA U C.G. ZIVI NAJMANJE 250.000 CRNOGORACA.PO ZADNJEM POPISU JE TA BROJKA BILA 280.000 ZNACI KAKO GOD TO SE MORA UVAZAVATI ,IAKO JE NEPRIRODNO DA 1 MAJKA RODI I SRBINA I CRNOGORCA.ZATO NE TREBA RADITI SIZIFOV POSAO ,VEC UVAZITI REALNOST I TEK ONDA CE OVO PITANJE GUBITI NA ZNACAJU,A CRNA GOKAKO SE GOD OSJECALI ,A JA SE ZBOG OVOGA KAO RA DOBIJATI U SVAKOM POGLEDU.U PAMET SE BRACO….

    1. LipaLipa komentariše

      … ne galami, nije fino, … cetvrt, miliona pa i vise, ,,, ako je i bilo, … neiskreno, nesvjesno, da ne zamjere, … zato sto su mislili da moraju, … na vasu zalost, … shvatili su da nista ne moraju, … naravno da smo rod Srb, … samo se vi lazite, … drugo tesko da zasluzujete, … svako dobro, …

  5. Savan komentariše

    Ne bi mozda bilo ni lose da ga ne potpiše pred nikšićke izbore, da se dodatno homogenizuje biračko tijelo, da narod vidi kako predsjednik postuje volju naroda. To nam ide na ruku

  6. Branko komentariše

    Ispravka: a Crna Gora ,kako god se osjecali dobijati…..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.