Kavarić: Vukoviću, ko krade taj i laže!

0

Piše: Dalibor Kavarić

Bezočno lažeš Vukoviću, ali to ne čudi od tebe i od tvojih saboraca i pljačkaša iz DPS-a, koji ste mislili da opljačkate Crkvu vašim „Zakonom“. Posle pokušaja pljačke Crkvve za vas je ništa da ovako lažete, jer ko krade taj i laže!

Naime manastir Ostrog, manastir Morača i velika većina pravoslavnih svetinja su već upisane kao svojina Crkve Mitropolije Crnogorsko primorske i drugih eparhija), a Cetinjski manastir kao korišćenje manastira Svetog Petra Cetinjskoga.

Sjutrašnjim Zakonom ti i tvoji drugovi proleteri ćete sada morati preko suda da probate da dokažete te vaše lažavine i pljačkovinu, a nećete moći kako ste bili namislili: vašim bezakonom da samo crkvenu imovinu preko katastra silom i bez dokaza preuknjižite na vase kriminalce i opljačkate Crkvu.

Ali sud vam je veliki problem bio i onda kad ste upravljali sa njime, jer znate da je to laž i da nemate nikakve  dokaze, već ste samo računali na vaše korumpirane službenike uprave da vam pomognu u tom pokušaju monstruozne pljasčke svetinja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.