Potvrđeno pisanje Borbe: U udesu u centru Podgorice lakše povrijeđen šef Vojno obavještajne službe!

9

Miljan Perović generalni direktor Obavještajnog bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane lakše je povrijeđen u udesu prije dvije noći u Podgorici saznaju Vijesti.

Iz Uprave policije Vijestima je saopšteno da je vozilom koje je u vlasništvu Ministarstva odbrane po izjavama Perovića i P.L., upravljao P.L.


„Dana 25.12.2020 godine oko 23.10 časova u Bulevaru Svetog Petra cetinjskog dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo koje je u vlasništvu Ministarstva odbrane, u kojoj je učestvovao P. L. koji je upravljao navedenim vozilom i P. M. kao saputnik u vozilu, po izjavama, koje su dali policiji u Kliničkom centru“,kazali su iz UP.

Perović je u udesu lakše povrijeđen.

„Uviđaj je vršio dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici uz asistenciju saobraćajne policije. O saobraćajnoj nezgodi upoznata je Vojna policija Vojske Crne Gore i službenici Ministarstva odbrane, koji su preuzeli vozilo. U toku je izviđajni postupak kojim rukovodi državni tužilac u ODT Podgorica. Spisi formirani povodom saobraćajne nezgode biće dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu“, kazali su iz Uprave policije.

Podsjećamo, ranije danas poslanik u Skupštini Crne Gore i lider Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog Fronta, Milan Knežević, na svom Twitter nalogu pitao je  ministarku Oliveru Injac za saobraćajnu nesreću koja se dogodila u centru Podgorice.

9 Comments
  1. Tajci komentariše

    Sta reci a suzu ne pustiti. Bahacenje je doslo na naplatu. Ovaj je bio jedan od inzenjera jednopartijske vojske. Jedan od onih koji je rukovodio pravljenju spiskova patriota. A on patriotski se voza po gradu i divlja sa sluzbenom vozilu van radnog vremena i to sve o trosku naroda i budjeta vojske. Da je neko ne daj boze trazio zasluzena prava preko suda upravo ovaj i ovakvi su trazili nacin da ga satanizuju i predstave kao izdajnika. E kukala nam majka kakvi likovi su nam krojili kapu.

  2. Kontra revolucija komentariše

    A sad zamislite taj da je još ubijo nekog na putu, sve bi se zataškalo !.

  3. Ivi komentariše

    Mnogo značajno. Neka plate štetu.

  4. Bokelj komentariše

    Kako reče premijer samo da nema revanšizma. Drugim riječima g. Miljanu Peroviću bi po hitnom postupku trebalo nabaviti novi automobil da se ne sekira i iz budžeta mu isplatiti nadoknadu za pretrpljeni strah. Svima onima koji su do danas krili ovu informaciju treba dodijeliti nagrade za hrabrost i patriotizam. A ja svima da kažem da je najveći zločin ovoj državi plaćati bilo kakav porez.

  5. Felix komentariše

    Nalokali se !

  6. Darko komentariše

    I sto sa ovim !!! Ajde budale usrali se do vrata radite nesto a ne blejite !!!

  7. Видован komentariše

    Pod hitno tražimo da se prebroje sva državna vozila i da vidimo tačan broj! Svaka bagra ima službeni auto! Dosta je više bre!

  8. Branko komentariše

    E dosta je bilo ko god da je.Sto se ovo zataskava 2 dana a imaju novu ministricu.Bas cudno ???

  9. Savan komentariše

    Realno dosta i laži objavljujete, kao za majku Andrije Nikolića za koju pišete da se u MUP zaposlila prije 10-tak dana, a zena radi u MUP skoro 2 godine,tako da vaše informacije treba uzeti sa velikom rezervom

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.