DPS savjetuje novu Vladu da se pobrine za putnike, a sama kompanija ih ostavila na aerodromima

6

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je premijera Zdravka Krivokapića da pronađe rješenje za radnike i putnike Monenegro erlajnsa koji su, kako navode, ostavljeni na evropskim aerodromima.

„Vlada Crne Gore, umjesto što njen premijer neubjedljivo zavarava javnost i radnike Montenegro Airlinesa koje su neodgovorni ministri na presu ostavili na ulici, i to bez odluke Vlade kako priznaju, hitno mora iznaći rješenje za prevoz putnika Montenegro Airlinesa, koji su zbog toga preko noći ostavljeni i prepušteni sami sebi po evropskim aerodromima, u vremenu pandemije koronavirusa kakvu svijet ne pamti. Zato je potrebno u saradnji s crnogorskim DKP, na osnovu već stečenog uspješnog iskustva, hitno organizovati letove Montenegro Airlinesa prije i poslije praznika, ili posredstvom drugih avio-kompanija omogućiti nesmetano putovanje ljudima koji imaju karte ili rezervacije za Montenegro Airlines, i refundirati novac onima koji su odustali, ili našli drugi način da dođu do željenih destinacija“, saopšteno je iz DPS-a.

U toj partiji očekuju da će država, „kao i uvijek do sada“, stati iza svojih građana. „I svih drugih putnika koji su se bez svoje krivice našli u problemu izazvanom lakomislenošću i neodgovornošću samoproglašenih Krivokapićevih eksperata“, zaključuju u DPS-u.

6 Comments
  1. Miloš komentariše

    Air Serbia će se pobrinuti za putnike

  2. Ivi komentariše

    Ovi što se voze autobusima i vozovima niko se ne brine za njih. Sikter, pa u autobus ili voz.

  3. Antišupković komentariše

    Ne znam, mora da se gudra prevozila ovom kompanijom, pored glasača. Nisu ni mrvu ovoliko nervoze pridavali kad au prodavali i gasili druge kompanije tipa Telekoma, Elektroprivrde KAPa, Zeljezare, Boksita, trajekta, broda Sveti Stefan, Vubka, Polimke, Kosute, Suplje stijene, Oboda, HTPa Brodogradilista Bijela, Sima Milosevica, Svetog Stefana i Milocera, unistene termoelektrane i rudnika uglja, Limenke, Hotela Crna Gora…

    1. LipaLipa komentariše

      … kakva briga i nervoza ,onda, … kada su porodavli, ono sto navodis, … tada su se ugradjivali, … ovo je samo propaganda (za to su igraci na kub, vrh, i u svijetu), …“drste lopova“ a pokradeno, … u njihovim dzepovima, … veca je igra oko MA, … mislim da su donacijom iz decembra’19.g, … napravili situaciju za jetino preuzimanje MA, … „zainterosovani“ , njihovi pojtosi, javise se odmah, … no i mi konja za trku imamo, … pa kom opanci kom obojci, … srecno, svako dobro, …

  4. Dragan komentariše

    Slušaj lopovska bando, vaše je da se brinete o putnicima. Nije Zdravko 30 godina krao i uništavao ME. Što je bilo ološi iz DPS i Sdp stavili ste ih u ME. Plate da glava boli. Sad kad ste pojeli i zidove Vlada da pomaže. Ološi jedna. U spuž vam ja mesto.

  5. kod komentariše

    yKad Vlada misli poceti hapsiti ove teroriste iz DPS-a i SD-a?Ovo vise nije smijesno ovo je opasno po sigurnoat zemlje sto se radi ili ako Vlada smatra da nije sposobna nek prepusti drugima koji jesu da spase Crnu goru od otganizovanog terorisickog napada u reziji DPS,SD,BS preko neonacistickih grupacija zvanih patriote i komiti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.