Milan Knežević ušao u Vijeće za nacionalnu bezbjednost

10

Vlada Crne Gore uspostavila je novo Vijeće za nacionalnu bezbjednost na današnjoj sjednici.

Članovi su premijer Zdravko Krivokapić, vicepremijer Dritan Abazović, ministar pravde Vladimir Leposavić, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, ministarka odbrane Olivera Injac, ministar finansija Milojko Spajić, ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Đorđe Radulović, direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost – odnosno u ovom slučaju vršilac dužnosti Dejan Vukšić i predsjednik Odbora za bezbjednost Skupštine Milan Knežević.

I zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine je član Vijeća, ali kako on još nije izabran u parlamentu to mjesto je zasad upražnjeno.

Sastav Vijeća propisan je Zakonom o osnovama obavještajnog sektora, a njegova uloga je „usmjeravanje i koordinacija rada organa koji čine obavještajno bezbjednosni sektor“.

Predsjednik Vijeća je premijer Zdravko Krivkapić.

10 Comments
  1. Branko komentariše

    Rijetko iskren i transparentan politicar.Uz to i zanimljiv .Simpatican u svoji retorickim performansima.Medjutim zbog ovog prvog nece imati neku politicki bericetnu buducnost.

    1. Ksilofon komentariše

      Malo viče na mitropolita ponekad, ali zaboga, kome se to ne dešava?

    2. Kišobran komentariše

      Gledah ga večeras na Atlas tv, pa se pitam da nije prešao u DPS, potpuno istovjetne stavove ima sa njima. A nastup mu je ala Medojević „ja pa ja, ja sve znam“. Najviše me je impresionirala izjava da on može „za dva dana da reformiše sudstvo“ i da će Vladi(ako ona hoće, ali eto neće) da objasni kako to da urade a on za to ne traži nikakve benificije i naknade.🤣🤣🤣

  2. Bato komentariše

    Bravo,Milan Knežević je pošten čovek.

  3. ciko komentariše

    Medo poludje 🤣🤣🤣

  4. Pera kojot komentariše

    Medo ce u lude.bice a zora otkrice da je Knezevic plaćenik

  5. milan komentariše

    SAMO POŠTENO MILANE,KAO I DOSAD. PRIKUPITE SVE DOKAZE I SANKCIONISITE SVE KOJI SU O JADU ZABAVILI OVU JADNU ZEMLJU. MA KO BIO SVE REDOM ALI SA VRHA. AKO IMA DOKAZA ZA BRANA G. SIMOVIĆA, MILA ĐUKANOVIĆA, ACA, ANE BLAŽA, MILOVIH KUMOVA I SVIH OSTALIH MA KO BIO. VRACITE PARE U BUĐJET OD KRIMINALACA KOJI NISU PLAĆALI POREZE, OD SVIH DA BI SE MANJE ZADUŽIVALI.

  6. milan komentariše

    SVAKI TVOJ POTEZ CE BITI PROPRAĆEN APLAUZOM. SAMO KIDAJ REDOM. KATNICA OSTAVI ZA KRAJ. MORE DOKAZA IMA OD CIGARETA KOJE SU IŠLE PREMA ITALIJI. PA SVE OSTALO REDOM.

  7. Podgrad komentariše

    Milan Knezevic je posten i cestit covjek.Pravican i sto je mnogo bitno,hrabar!Srecno sokole!!

  8. Leandro komentariše

    Drpsovci i ostali evivaši na aparatima! Isto važi i za Zdravkove i Dritanove svjedoke. Samo naprijed Milane sokole!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.