Borba otkriva, velika akcija SDT-a u Podgorici: Uhapšena dva lica, falsifikovanim notarskim ispravama pokušali da ukradu milion evra!

3

Podgorička policija uhapsila je Miloša Kneževića i Enesa Fetahovića zbog sumnje da su pokušali da falsifikovanim isprava podignu preko milion evra iz više podgoričkih banaka, ekskluzivno saznaje Borba.

Osumnjičeni su lišeni slobode po nalogu Specijalnog tužilaštva, a kako saznajemo, oni nijesu jedini osumnjičeni.

Sumnja se da su Knežević i Fetahović dio ozbiljne kriminalne grupe koja je preko falsifikovanih notarskih zapisa pokušala da skida novac sa računa firmi i da ih prebaci na svoje račune, koje su prethodno otvorili.

Prilikom hapšenja, od njih su oduzeti mobilni telefoni koji će biti predmet vještačenja kako bi se utvrdili ko je sa njima bio u dilu.

Istražitelji su nekoliko dana pratili osumnjičene koji su obilazili podgoričke banke i predavali lažne notarske isprave, na osnovu kojih su pokušali da skinu preko milion evra.

3 Comments
  1. Podgorica komentariše

    Ovo je UZAS. Je li se u ovu drzavu išta radilo osim kralo i pljačkalo. Kako su je opustošili. A crni narod na ivici ponora.

  2. Policijo kaznjavaj komentariše

    KAD CE NEKA VELIKA AKCIJA POLICIJE PROTIV SAOBRACAJNOG DIVLJANJA U PODGORICU.AJDE VISE RADITE NESTO.POTADOSMO INDIJA U SAOBRACAJ.SRAMOTA KAKO SE VOZI

  3. Goldi komentariše

    ”Boranija”! Kruže kao kiša oko Kragujevca. To je sića pri ovima koji su ojadili CG. Međutim nema dokaza za milijarde ali za ”siću” ima!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.