Božović (DF): Kolumbijski bosovi su bar nešto ostavili svom narodu, ovi lupeži i šišnjari iz DPS-a su sve opljačkali!

10

Član Odbora za bezbjednost i odbranu, poslanik i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović saopštio je da su iza nekadašnjih partnera DPS-a iz latinske Amerike, ostale izgrađene gradske četvrti za siromašne građane i veći broj sportskih sadržaja, a iza DPS-a nije ostalo čak ni to.

“Kolosalna izborna pobjeda Demokratskog Fronta nad Demokratskom Partijom Socijalista, gurnula je ovu nekad vladajuću kriminalno- autokratsku stranku na samo dno, pa iz njihovih saopštenja vitlaju samo kompeksi i frustracije. Danas, četiri mjeseca nakon izbornog poraza koji im je DF nanio, oni više liče na društvo prigradskih šišnjara i alapača, a mnogo manje na političku stranku.

Ne čudi me što se preopterećenost mojim imenom nastavlja i nakon izbora, jer su i u mojoj Budvi, uprkos svim prljavima radnjama koje su preduzimali protiv mene tokom predizborne kampanje, potpuno deklasirani. Ranije su me te sasvim slučajne osobe optuživali za trobojke i srpski nacionalizam, a sada su dogurali do “strani agent” i kriminalac… Takva niskost najviše govori o njima i ambijentu u kojem ustvari oni borave, a to je teren laganja, denunciranja i špijanja – uglavnom sopstvenog naroda, kao i potčinjavanja domaćih potencijala tuđim interesima – što ih je dugo vremena i održavalo na vlasti kao bivše loše gospodare, a vječite tuđe sluge.

Razumljivo je što su za potrebe niskih udaraca u saopštenju, odabrali kolumbijske narko bosove, a ne kakav primjer iz političko – pravnog ili ekonomskog uporednog iskustva, jer svako bira primjere iz oblasti koje su mu tematski bliže. Iza njihovih nekadašnjih partnera iz latinske Amerike, koje pominju u saopštenju, ostale su izgrađene gradske četvrti za siromašne građane i veći broj sportskih sadrazaja, a iza DPS-a nije ostalo čak ni to. Iza DPS-a su ostale samo prazne kase, dugovi, laž i špijanje. Zato se i opiru smjenama i razbijanju špijunsko- šišnjarskih mreža.

Na kraju, ako se neko “zanio”, to su oni, jer na momente u očajničkom opiranju realnosti, zaboravljavaju da su na izborima žestoko poraženi. Više nisu vlast i došlo je vrijeme za suočavanje sa istinom, kao i posledicama za kršenje zakona i pljačku vlastitog naroda, poručio je Božović.

10 Comments
  1. Dragan komentariše

    Tako je Božoviću.Nijesu oni šišnjari nego glib, talog, govna. Tu trebaš ubrojati opozicione presjednike opština koji su na funkciji preko 20 godina. Oni su saradnici dps i još veći lopovi. Sve rade u dilu zajedno. Primjer su Plužine. Tu imaš 2,3 funkcionera koji se ne miču sa funkcija 20 god. Bili su smradovi kad su došli na funkcije a sad su puni para da bi im svaki DPS ovac pozavidi. Zato treba sve preispitati i pravac Spuž.

  2. Neo komentariše

    Bravo Milo majstore! Vazda si imao hrabrosti u svakom pogledu a imalo ti je i po kome doći.

  3. Ubljanin komentariše

    Bravo! Jasno i tacno,bez uvijanja!

  4. Niksic hrabri komentariše

    Gazi kucke dps-ovske, hahaha, simovicu gvozdenovicu i narkodileri braca djukanovic u prdekanu uskoro..

  5. Nikola komentariše

    Genijalno…. bravo za DF !

  6. Joko komentariše

    Sisnjari iz DPS-a…..

  7. Brano komentariše

    Bravo Bozovicu.Najjaci si u DFu.Ajmo da ih slistimo u Niksicu pa da napunimo Spuz sa tim dukljansko-ustaskim otpadom.

  8. Serdar komentariše

    Bravo Bozovicu, bravo za DF.

  9. bajo. komentariše

    Cetnikklerofasist laze i mlogo bre jede izmet, pih nesoju?

  10. Darko komentariše

    Diler je diler !!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.