Milan Knežević poručio gradonačelniku: Vukoviću, sjutra ću obnoviti bilbord, čekam te!

21

Bivši gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković zastiđem svojih postupaka nije zaslužio nikakav odgovor osim reakcije tužilaštva i Uprave policije koja je bila dužna da procesuira načelnika Komunalne policije Miloša Novovića i njega.

Kao dominantna većina lažova u DPS-u i Ivan Vuković je očajnički pokušao da ubijedi čitavu Crnu Goru kako treba vjerovati njegovim lažima a ne sopstvenim očima koje su viđeli skrnavljenje lika patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija uz punu asistenciju Komunalne policije.

Pošto je reakcija tužilaštva i policije izostala obavještavam ga da ću lično podnijeti krivičnu prijavu protiv načelnika Komunalne policije Miloša Novovića i njega, i pozivam sve građane da mi se pridruže potpisima kako bi zaustavili institucionalni fašizam koji propagira DPS nedonošče koje na sramotu svih građana Podgorice obavlja funkciju gradonačelnika.

Pošto je sebi dao za pravo da se u svom Fejsbuk izbljuvku bavi mojim đedovima, moram ga obavijestiti da se ja ponosim mojim đedom Jakom i njegovom braćom Mirkom, Stojanom i Milanom koji su položili svoj život boreći se za zajedničku državu i vrijednosti koje danas zastupam.

Moj đed Mirko je prvi Zećanin, a uvjeren sam i Podgoričanin, koji je poginuo u Drugom svjetskom ratu braneći od njemačkih okupatora Kosjerić, a drugi đed Milan je poslednji Zećanin i Podgoričanin koji je 06. maja 1945. poginuo oslobađajući Karlovac. Ni oni, ni ja, nikog nismo izdali, niti smo okrvavili ruke strijeljajući braću na Zidanom mostu, već smo ostali dosljedni prađedovskoj vjeri koju nam Ivan Vuković neće s komunalcima krečiti.

S nemjerljivim zadovoljstvom ističem da niko moj sa pozicije komandira milicije nije špijunirao i maltretirao četničku siročad i Informbirovske porodice, jer za razliku od familije Ivana Vukovića nikad nismo niti ćemo izdavati uvo u najam. Nadgrobni spomenik mojih đedova i oca ispred crkve svete Petke napravljen je 1947. i na njemu je krst koji ćemo braniti do posljednjeg člana naše porodice, kao što ćemo braniti i crkveno zvono koje je moj praprađed Živan donio iz Carigrada da bi odzvanjalo nepokornom Zetom.

Posebno sam srećan što niko moj nije rezultat nikakvih egzibicija, niti poznih šizofrenija koje u kombinaciji sa gramima prljave vlasti garantuju podizanje rampe u paklu.

A što se tiče navodnog terorizma, s nemjerljivom zadovoljstvom saopštavam da uzdignuta čela ponosno koračam Crnom Gorom, ponosan na sve što sam u životu uradio, za razliku od bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića, njegovog oca, majke, strica i strine, koji su školski primjer trodecenijskih terorista koji su na jaslama ove države terorisali svako preduzeće i instituciju koje im je zapalo da zajašu i zbog čega će kad tad krivično pravno odgovarati.

Zato javno upozoravam Ivana Vukovića da moju familiju i kosti mojih đedova ne uzima u njegova fašisodina usta jer Kneževići nikom nisu ostali dužni, a tek neće debelom crijevu Mila Đukanovića.

Istovremeno obavještavam bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića da ću već sjutra obnoviti bilbord sa fotografijama patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, i pozivam ga, ako mu basta, da dodje lično da ih oskrnavi.

A može i da pozove u asitenciju komunalnu policiju i sve službe Glavnog grada, Zeta će mu se suprostaviti kao svakom okupatoru i nepomeniku da mu nikad više ne padne na pamet da skrnavi krst i vjeru našeg naroda.

Ne damo svetinje!
Tako nam Bog pomogao!

21 Comments
  1. Ivi komentariše

    Pa zar ga nijeste čekali. Odakle snimak? Ne lupaj i smiri se. Hoće sukob, i krv. Malo je onih 10 miliona i zaduženje. Nego da se zabavljaju.

    1. Dasa komentariše

      Kava stamina relativizacija svega sto je Milan uradio.Ivi srsmotno je to sto radish!

    2. Prle komentariše

      Ivi, ti si preva kretenčina!

  2. Miki Crnogorac komentariše

    Knezevicu, svaka Vam cast, bivsi gradonacelik ne zasluzuje da se snjim pogane usta !

  3. Rovca komentariše

    Kapa dolje ljucki sine

  4. NikšićGolijaKiM komentariše

    Tako je Kneževiću! Dosta je više trpljenja! Želimo da se očiste birački spiskovi i onda da se raspišu novi izbori jer premijer je prvi odgovoran za ovo stane ovakvo posle izbora… sve je demokratsko pogazio, najprije volju naroda pa onda sve ostalo i duhovno i svetovno! Očistite biračke spiskove i onda više nema podržavanja prevarantske vlade i premijera. DOSTA JE!!! ŽIVJELA ČASNA i POŠTENA CRNA GORA!!! DOLJE POLTRONI, FAŠISTI i LUPEŽI!!!

    1. Sara komentariše

      Tako je Golijka ,dosta je pritisaka na Srbe.Nece da moze rekao bi Sojic.
      Zivijela casna i postena i nevina u brak usla.

  5. Svasta komentariše

    Ne mlati milane… Cus nisu ti djedovi ratovali protiv cetnika… ne no su ih grlili ka ti sad.

  6. Podgrad komentariše

    To brate moj i svih postenih Kuca!Svaka ti cast i kapa ti dolje do zemlje!Tvoje mudo je vece no svi oni na gomilu!Stoga neka te poljube u mosnjicu,ali samo desnu,da osjete oganj koji su raspirili poltronstvom i visedecenijskom u dupe ronecom akrobatijom!Neka sisaju,ali da odloze naocare da se ne upetljaju!!

  7. Andrija G komentariše

    Šta na ovo skrnavljenje kaže veliki vjernik Krivokapić, koji omalovažava srpski narod u CG i.

  8. NK Komita komentariše

    Ajde odjebi, splačino zetska, jeste zajahali ali ćete brzo sjahati, ja ti jemac. Kad odeš u Spuž, manje ćeš se kurčiti ili ima redaljku na tebe da prave, to ti je sigurno ka pomozi Bože.

  9. Darko komentariše

    Ti cekas nekog !!! E splacino jedna nisi ni svestan koliko ima ljudi koji bi ti se radi usrali u zivot . Govno jedno onda ne vucaj kerove za sobom no stisni m i idi sam .
    Pi splacino,, pi

    1. Komita komentariše

      Evo mene nek čeka, krećem. Neka što ću da maknem taj bilbord, no ću i onu rabotu da izvadim i popišam se na njega. Ajte mudonje, prijeno krenete na Lovćen i dogodine na Prizren, da se malo trenirate.

      1. Brano komentariše

        Evo komitasu ostavi broj da se ti i ja nadjemo dje god hoces.Ako hoces u sred grada.Garantujem ti da ces kad te ja dofatim poslije 5minuta vikat da si najveci Srbin koji hoda ovom zemljom.

        1. NK Komita komentariše

          Ma neka? Da nećeš i familiju u kuću da mi zatvoriš pa zapališ, ka što ste Zvicere zapalili, u usta te jebem glibava? Daćemo mi vama po prknu brzijeh dana, budite sigurni.

  10. Q komentariše

    Milane ,ako Boga znate krenite u zestoku kampanju u Niksicu dik nije kasno.Stanje je alarmantno i ogrimni je pritisak na Srbe u Niksicu narocito na medicinske radnike srpske naciinalnosti koji su jos gore diskriminisani jer Asanin i banda svete svima koji su glasalu protiv njih a oni i dalje kimanduju zahvaljujuci dvojcu bez pameti Krivokapic Abazovic. A i po drugim mjestima stanje je alarmantno.I dokle ce se tolerisati sijanje mrznje sa RTCG-a i ta naci banda tamo nesmwtano raditi???

    1. Miloš komentariše

      Nemaju kad od vlade! Dok se oni bakću sa Krivokapićem, Simović uveliko priprema teren u Nk!

  11. Dragan komentariše

    Bravo Milane. Samo pametno. Sektaši se počeli gubit.

  12. Level komentariše

    Samo da poručim ovim juncima komitama, da možete da uvatite Milana za jajce, ali samo desno što jedan kolega napisa, i to ako vam dopusti! MRŠ stoko!

  13. Tajci komentariše

    Glavni grad Crne Gore..gradonacelnivi Mugosa, Stijepvic i na kraju Vukovic. Pa sta reci. To je zastidje za svaki normalan grad.

  14. Milica komentariše

    Spasice vas bilbordi dva najveca zla.Vukovic gospodin covjek.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.