Na obezbeđenju se ne štedi: Premijera Krivokapića čuva 11 policajaca!

11

Premijera Zdravka Krivokapića čuvaće 11 policajaca Uprave policije dok je njegovog prethodnika Duška Markovića čuvalo 13 policajaca. Krivokapića će kako mediji tvrde čuvati policajci interventne policije iz Bara i Podgorice.

Prema saznanjima CdM-a, predsjednika Skupštine Aleksu Bečića čuva takođe dvocifren broj bezbjednjaka. S druge strane potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, koji je kordinator za bezbjednosni sektor, čuva pet pripadnika policije.

Ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića obezbeđivaće pet pripadnika uprave policije, a ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića tri pripadnika Posebne jedinice.

Podsjetimo da su bivšeg premijera Duška Markovića  čuvalo 13 policajaca dok je bivši predsjednik države Filip Vujanović imao 9 telohranitelja. Bivši državni vrh je sveukupno imao 34 telohranitelja.

11 Comments
  1. Kamena Rovca komentariše

    Mnogo.U srecne i normalne drzave to je 1 do 2 čoeka . Što ce ko da cuva ministea inostranih pislova.Nama čobanima to nije jasno.

    1. Ksilofon komentariše

      To ti opet dođe ovoliko. Po dvojica u smjeni od osam sati ti iznosi šestorica dnevno, ako hoćeš da imaš par rezerve i drugu smjenu kad ovi odu na odmor taman ti ispada 10-12.

  2. Kontra revolucija komentariše

    Pa moraju toliko da ih cuvaju ne bi li im iznevereni glasaci za vrat skocili !.
    Ahahahahaha !.
    Ni 3 meseca u vladi a vec tolko neprijatelja !.
    Bolje da su radili posao kako treba !.

  3. Felix komentariše

    To tako mora da bude pa da smo najsavršenija država na planeti.

  4. Ivi komentariše

    I Djindjića su čuvali kordoni pa ništa. Od koga ove čuvaju da mi je znati, samo otvaraju usta kako im se kaže iz raznih ambasada. Što bi njih spikere neko dirao.

  5. Misliti crnogorski komentariše

    Nije lako obezbjedjivati covjeka koji na posao ide taksijem 🤣

  6. Miloš komentariše

    Ljudi šta je ovo?! Isti ovaj tekst na cdm!

    1. boki komentariše

      Pa i ne razlikuje im se puno uređivačka politika u zadnjih 3 mjeseca.

  7. Admiral komentariše

    Ko ce njega,niko mu se ne bi osvrnuo da ga vidi na ulici jer je pokazao čojstvo kakvo mu je,nista roba i izrod Srbskog roda

  8. Mr. Bean komentariše

    Znaci bice ustede, sa 13 na 11… U predizbornoj kampanji je govorio da nece ni obezbedjenje ni auto, ali mu „silom“ nametnuse… Da li iko provjeri pedigre ovih iz Bara???

  9. iz glave komentariše

    čuva ili špijunira ?!?!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.