Medojević: Lopovska sekta DPS-a preko UDBE diže vjerske tenzije

9

Kao dokazana lopovska sekta DPS-u je preostao samo jedan politički potez- da se predstavi kao zaštitnik crnogorskog nacionalnog identiteta i da oko sebe okupi sve parapolitičke organizacije , partije, tajkune, saradnike UDBE i kriminalce, saopštio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Kako je istakao, UDBA će s druge strane aktivirati  svoje spavače iz srpskog nacionalističkog korpusa i počeće podizanje tenzija izmedju “komita” i “velikih Srba” .

„Pisanje grafita, uništavanje bilborda, kamenovanje vjerskih objekata, automobilski karavani, tuče i incidenti , uz već spremnu propagandističku podršku udbinih medija treba da dovedu do podizanja inteziteta i tenzija i onda će se nakon nekog malo ozbiljnijeg montiranog sukoba, pojaviti “glasovi razuma”, “garanti mira i stabilnosti”, “predstavnici međunarodnog faktora”, “zabrinuti intelektualci” koji će pozivati na smirivanje tenzija i na pomirenje“,  istakao je Medojević.

Prema njegovim riječima, tad će se pojaviti Milo i Zdravko kao “spasioci građanskog mira” , a DPS će nakon Kongresa biti spreman i zainteresovan za pomirenje, koje treba da se realizuje ili ulaskom DPS-a u Vladu ili novim izborima.

„Vladari iz sjenke već mjesecima spinuju javnost da postoji “zdravo jezgro DPS-a” i da se sa njima treba praviti politička saradnja. U cilju ovog lažnog pomirenja je i potpisan Sporazum Krivokapić-Abazović- Bečić kojim se politika i tekovine DPS preuzimaju od strane nove vlasti i ako je DF imao sasvim suprotne principe.Milo zna da mora da ukrade veliku ideju crnogorsko-srpskog pomirenja od DF-a i da spriječi demokratsku tranziciju i demontažu sistema vladanja.Zato Đukanovic najavljuje potrebu “mijenjanja” DPS-a i “pomirenja” . To bi bilo lažno pomirenje jer bi se ono napravilo na trulim temeljima i močvari perverzne tranzicije, kriminala, korupcije, pljačke naroda i države i novim identitetima“, naveo je Medojević.

On smatra da je jedini održiv model za stabilnost CG je politika DF- crnogorsko- srpsko pomirenje , po principu sva prava svi i radikalne političke i ekonomske reforme , demontaža komunističko-mafijaškog sistema i čisćenje institucija od korumpiranih pojedinaca i vojnika DPS-a  i mafije.

„Sve ostalo je prevara i izdaja naroda i države i vodi ka socijalnim i političkim previranjima, ekonomskim krizama, trajnom siromaštvu i korupciji. Kolumbiana na Jadranu“,zaključio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a u svom saopštenju.

 

9 Comments
  1. Ivi komentariše

    Pa naravno, problema nema, tomos nemaju. I nema koalicija, ne možemo mi nositi na rbat Zdravka i eksperte, i popove koji pišu knjige ženama Djukanovića. Potpisuje sr sa SPC, ovo je filijala, JOANIKIJE je episkop jedne eparhije. On nema legitimitet da registruje crkvu, to nije mitropolit dao.

  2. Ivi komentariše

    Tačno, Milan se krivi i duva mu VJETAR u ledja, a Milica je spremna za novi DRPS. I haos da se udje u koaliciju da se nose. Ma bježi bre, neka to prodaju drugom. Udbaši i crkvena ekspozitura. Iš!

  3. Klokenzi komentariše

    Tako je Nebojša, DPS i ANB to orkestrirano rade godinama…

  4. Niki komentariše

    Blago nama stobom.joj

  5. lena komentariše

    Ovom Iviju sad krivi popovi , ti si druze retardiran, dzabe ti medove pare

    1. Ivi komentariše

      Oćeš da kažeš da Gojko nije pisao knjigu Acovoj ženi, da nije zvao da traži dva mjesta, prijetio da će se povući, da nije doveo Zdravka umjesto kuće PETROVIĆA? Jeste maco, jeste.

  6. Darko komentariše

    Ne mlati konju

  7. Miloš komentariše

    Medo svaki dan nešto laprda!

  8. Pop Dinara komentariše

    Crni Medojević, da bi ostao u Parlamentu šlepao se uz Androida i Pipuna. Zato ga i niko ne doživljava ozbiljno. Iako priča istinu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.