Medojević na Tviteru: Sumnjiv novac u Crnu Goru stiže iz Azerbejdžana

7

Poslanik skupštine i predsjednik PZP-a Nebojša Medojević istakao na svom twitter profilu da najveći priliv inostranih investicija u Crnoj Gori dolazi od Azerbejdžana koji je jedna od najkorumpiranijih država u Evropi.

7 Comments
  1. Ivi komentariše

    Nastavi da pišeš. Ovo mora da se počisti. Ne mogu plaćenici šverca cigareta da dalje prodaju maglu. Ćute, jer je tačno. SVE! I za popicu književnika.

  2. Jasna komentariše

    Bravo Medo !!!
    Podrska za DF !!!

  3. Niksic komentariše

    HVALA BOGU NESTO TACNO I OD TEBE …

  4. anom komentariše

    MEDO postavljam ti jednostavno pitanje-zagonetku:Tebe (citaj Crkvu)napadne grupa kriminalaca(DPS),da bi se spasio zoves u pomoc jedinu snagu (DF) uz ciju pomoc mozes neutralisati kriminalce.Ali da bi prihvatio njihovu pomoc TI (Crkva)postavljas spasiocima(DF) uslove.Ako spasioci(DF) ne prihvate tvoje uslove ti(Crkva)njima ,svojim spasiocima, neces dati podrsku da te SPASAVAJU.I TI KAO SPASIOC(DF) prihvatas “melemnog” covjeka.
    “Stalno laganje nema za cilj da narod povjeruje u laž, cilj je da narod ni u šta ne vjeruje. Narodu niko ne može oduzeti nagon da se bori za istinu, ali mu se stalnim laganjem postepeno oduzima snaga da misli i sudi. Poslije stote prevare, skoro da presuši energija…”
    KAD JE DAVLJENIK POSTAVLJAO USLOVE SPASIOCU???

  5. Branko komentariše

    Evo oglasi se medo tacno svaki dan kao ,,kukavica,,iz sata cije kazaljke ne idu naprijed nego unazad. P.S.
    Nastavi samo tako ali ne znam kome idu u korist ove tvoje objave kad si digao rucicu u skupstini za one,za koje trubis da su jos gori, Od ovih prethodnih .Boze izbavi ga.

  6. Sasars komentariše

    Ovaj je đukananovicev čovjek

  7. Rade komentariše

    Šta ćemo ako ostanemo bez Meda? Nastala u svijetu velika jagma za njegovim stručnim analizama i detektivskim vještinama. Hoće Tramp da ga angažuje da mu otkrije kako je pokraden na izborima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.