Bošnjak: Milov braco prodavao čestitke kod „Robne kuće“, a sad ima milione, moraće da dokaže porijeklo imovine kao i njegova seka!

23

Potpredsjednica Skupštine i funkcionerka Pokreta za promjene, Branka Bošnjak, rekla je da smatra da Zakon o porijeklu imovine nije lov na vještice već je to tranziciona pravda.

„Zakon koji sam dala u proceduru, podrazumijeva da se svim građanima utvrdi porijeklo imovine ukoliko postoji nesrazmjer između regularno prijavljenih prihoda i vrijednosti imovine koju pojedinac posjeduje. Teret dokazivanja je na onom čija se imovina utvrđiju, jer oni treba da dokažu njeno porijeklo.“

„Prioritet pri ispitivanju se stavlja na višegodišnjim državnim funkcionerima i sa njima povezanim licima, tako da „prvi braco, seka i prvi sin“ Crne Gore spadaju u prioritete. Biće interesantno vidjeti kako i čime će dokazati svoju višemilionsku imovinu, a svi znamo da je braco 90-tih prodavao novogodišnje čestitke na uglu nekadašnje Robne kuće Beograd, seka živjela u Plužinama u barakama za radnike hidroelektrane Piva na Rosuljama, montažnom naselju na obali Pivskog jezera, a danas su milioneri.“, istakla je ona u izjavi za BORBU.

 

23 Comments
  1. Felix komentariše

    I Milo ih je prodavao .

    1. Niksic hrabri komentariše

      Ako Zdravko i Dritanko nastave da zaposljavaju u vrh drzave dps onda pojeo vuk magarca! Htjeli smo promjene a ne zamjene Krivokapicu!

  2. Krko komentariše

    Tako je Branka…Jbem ih sve u usta lopovska.Sve ih treba pohapsit.

  3. Cetinje komentariše

    BRAVO ! SVI DA DOKAZU ODAKLE U MALU I SIROMASNU CRNU GORU SA OVOLIKO NARODNIH KUHINJA ,NEZAPOSLENIH ,ODAKLE MILIONI .ODAKLE ???

  4. Kontra revolucija komentariše

    Da je taj zakon vlada Krivokapica i Abazovica brze usvojila ne bi se drzava ponovo morala 750 miliona zaduzivati !.
    Kako ono beše u vicevima : Pirocanci škrti a Crnogorci lenji !.

  5. Djuro komentariše

    Oni milioneri,a narod gladan.logican odgovor.privreda unistena,sve rasprodato,a prvi sin prije da je milijarder nego milioner.on gleda na narod crne gore odavno kao na stoku koju je najbitnije izvest na glasanje za dps.kako bi se njegovi milioni umnozavali.i isti taj narod poslije dero na razne nacine poput racuna za struju itd.(ovce sisale)

  6. Tajci komentariše

    Sto ovo nema botova da se jave. Obicno na svaku objavu oz DF-a skacu. Da im nece i poslodavci na kontrolu. Inace da se od prije dva mjeseca krenulo u ovu proceduru vec bi nam budzet bio popunjen i za dvi je godine unaprijed. Samo su pajtosi oko vrha dps-a ukrali vise milijardi. Da li postoji iko ko je cist u drzavi da ne podrzava ovaj zakon i njegovu primjenu. Da vidimo konacno ko su bile patriote i kako se patriotizam isplati. Pod formom neprijatelja drzave mnogi posteni su skrajnuti samo jer su govorili da lopove treba pohapsiti. A dps jeste lopovska banda. I treba je zakonom zabraniti. U suprotnom opet ce da vaskrsne jer ovaj narod ima iq85.

  7. Dule komentariše

    @Djuro, blokiraj aerodrom !

  8. roberto komentariše

    Comment…bravo četnikušo….

    1. [email protected] komentariše

      Ne radi se odje o cetnikusama nego o patrijptama. Izgleda tebi ne dopire domozga. Patrijpte su svi oni koji su satirali ovu Zemlju i narod. E necemo vise takve patrijote pa makar i drzave nebilo.

  9. Bato komentariše

    Svaka čast,sve je živa istina.
    Hapsite ove lopuže,jer obični narod jedva sastavlja kraj sa krajem.

  10. Milica komentariše

    Jadna li si moja Branka .Toliko vam je kompleksa nabio presjednik nas samo njega vidite .Gospodin za sve vas.

    1. David komentariše

      Neje Branka jadna: nego si ti jadna :ne ete vise moci nastaviti posao sa njim. Jadan je. Arod kojeg su ovi rastocki hanstèri opljackali. Ti si zlo samo mislis na sebe : i sada vjerovatno gu is ti ili neko od koga imas koristi. Jadno je bo 30god. Sto.da li si mislila da ce on 300 god :kao kornjaca sa Galopagosa. Pa da ti i cukun unucad uhljebi i namjestene tendere. A on da sjedi u kraljevskoj stoli i.A cukunuk mu do osi dio od namjestenog posla. Nesto sto ce krasti ljudima. Cao Draga

    2. Vojvoda komentariše

      Milice jebo te on u supak. Mislim tvoj predsjednik, da mu nisi kurac pusila ko Monika Klintonu

  11. Bodler komentariše

    Ne podržavam DPS, ali ovakav rečnike jednog potpredsjednika parlamenta je tužno… Shvatam da je isfrustrirana, jer je neostvarena, ali…

    1. Sunja komentariše

      Slabo je trpa stari banjo

  12. Tolosi komentariše

    Bez premca i slicnog primjera u svijetu da su tri clana najuze familije ovolike lopovcine

  13. Dragan komentariše

    Dasi se u familiji lopov, ali u familiji sve lopov do lopova, ovi sigurno ulaze u Guinissovu knjigu rekorda.

  14. Darko komentariše

    Bolesna si bila odavno i zaista grota u sta ti se glava pretvorila . Bolesno !!

    1. Pih komentariše

      Stara djevojka zlo u kuću, a kamoli u…

      1. Vojvoda komentariše

        Da se nijesi i ti nakro Pih pa se krijes pod tim imenom. Sve cemo vas uzjahati polako, doci ces i ti na red

  15. Vojvoda komentariše

    Hapsi stoku mamu im jebem. Jebem li ga u ono njegovo R koje ne zna da izgovori.Seljaci se dokopali vlasti i postali milijarderi, a poceli su upravo onako kako Branka rece. Hapsiti i njihove pristalice koji su isto tako imali neke vajde na bilo koji nacin, zaposljavanje, mito, povlastice tamo , vamo i slicne maliverzacije. To je jedinstven slucaj i svijetu, ovakva kradja naroda i zemlje nije jos vidjena.

  16. Darko komentariše

    Branka , vataj se jadna sporeta !!! I izje,,, nesto bice ti bolje . Ovako ces prsnuti .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.