Istina na kraju pobijedila: Ako nova vlast ne smijeni i uhapsi one koji su hapsili novinare, pravda će biti izigrana!

5

Godinu koja se blizi kraju, a koja je počela litijama protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti, pratilo je i hapšenje troje urednika portala zbog objavljivanja lažnih vijesti. Na poziv Vlade, tužilaštvo i policija su reagovali brzo i osumnjičili ih za izazivanje panike i nereda putem interneta.

Međutim, tužilaštvo je, kako saznaje TV Vijesti, odbacilo krivične prijave protiv Dražena Živkovića i Gojka Raičevića, jer ne postoji sumnja da su izvršili krivično djelo, dok odluka u slučaju Anđele Đikanović još nije donijeta.

Urednik Borbe Dražen Živković kaže da sada u zatvoru treba da završe oni koji su lažnim optužbama udarali na nezavisne medije i novinare.

”Satisfakcija će mi biti kad iza rešetaka završe upravo oni koji su naredili naša hapšenja. Ako oni ne budu smijenjeni sa funkcija, uhapšeni i procesuirani, onda pravda nije pobijedila nego je to još jedna podvala, rekao je Živković.

Iz Akcije za ljudska prava pozdravljaju odluku tužilaštva i navode da do hapšenja nije ni smjelo doći, pogotovo jer se radi o krivičnom djelu za koje smatraju da je neustavno.

 

5 Comments
  1. Vasojevka komentariše

    Bravo momci !
    srdacne cestitke

  2. anom komentariše

    OBOJICI postavljam jednostavno pitanje-zagonetku:Tebe (citaj Crkvu)napadne grupa kriminalaca(DPS),da bi se spasio zoves u pomoc jedinu snagu (DF) uz ciju pomoc mozes neutralisati kriminalce.Ali da bi prihvatio njihovu pomoc TI (Crkva)postavljas spasiocima(DF) uslove.Ako spasioci(DF) ne prihvate tvoje uslove ti(Crkva)njima ,svojim spasiocima, neces dati podrsku da te SPASAVAJU.I TI KAO SPASIOC(DF) prihvatas “melemnog” covjeka.
    “Stalno laganje nema za cilj da narod povjeruje u laž, cilj je da narod ni u šta ne vjeruje. Narodu niko ne može oduzeti nagon da se bori za istinu, ali mu se stalnim laganjem postepeno oduzima snaga da misli i sudi. Poslije stote prevare, skoro da presuši energija…”
    KAD JE DAVLJENIK POSTAVLJAO USLOVE SPASIOCU???

  3. Ivi komentariše

    Ovaj se utalio sa Vladom, a ovaj iz Borbe je o. c. Tek će se saznati šta je radio sa kumom koji nije osnovao NE DAMO UDBU.

  4. Mr. Bean komentariše

    Vi iz borbe mislite da je nova Vlada dzuboks za ispunjavanje muzicki zelja… Pustite ljude da pocnu da rade bez tenzija… Ekonomija nam je ispod nule…

  5. Dule komentariše

    Ma sve pohapsiti ,jedino ostavite Kneževića, hapšene novinare,mans komplet,oficire vratiti na položaje i policajce takodje(hapšene) podelite im funkcije i da se ujedinimo sa Rusijom!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.