Počeli pregovori: Premijer i ministri sa šefovima poslaničkih klubova o povjerenju i podjeli po dubini

5

Premijer Zdravko Krivokapić sa ministrima sastao se juče sa šefovima poslaničkih klubova vladajuće većine u Skupštini, piše Dan.

Na sastanku je razgovarano o razvijanju povjerenja između predstavnika izvršne vlasti i vladajuće većine u parlamentu koje i nije baš bilo na zavidnom nivou u proteklom periodu.

Prema inforamcijama Dana, na sastanku, poslije kojeg nije bilo zvaničnog saopštenja, razmijenjena su mišljenja i o budućim zakonskim projektima i budžetu.

Sagovornici su dogovorili novi sastanak za sledeću subotu, a načeli su temu o podjeli mjestau državnoj upravi “po dubini”, kako bi bili zastupljeni predstavnici sve tri pobjedničke liste na palamentarnim izborima.

Jedan od učesnika sastanka Dragan Ivanović, šef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije, kazao je da je ključna tema bila saradnja parlamenta i vlade za dobro građana Crne Gore.

“Nijesmo širili priču. Razgovarano je o jačanju kapaciteta Vlade i definisanju saradnje sa Skupštinom”, kazao je Ivanović.

Prema njegovim riječima, razgovarano je i o pravilima sistematizacije radnih mjesta u državnoj upravi od direkcija do agencija.

“Nijesmo razgovarali o kadrovskim rješenjima, samo o pravilima sistematizacije radnih mjesta”, naglasio je Ivanović.

5 Comments
  1. Bato komentariše

    Bravo

  2. Ivi komentariše

    Niti je odnos bio, niti će biti. O poverenju je pričati smiješno. Odma na prvu loptu, sjesti uši.

  3. tako stoje stvari komentariše

    Ovo je situacija kad kuću gradiš od krova. Sjetio se ZdravO da mu trebaju i temelji…kuku nama sa njim ovakvim. Blago zemlji koja nema ovakvog Premijera.

  4. Invalid komentariše

    Podrška za Zdravka!

  5. roberto komentariše

    Comment…samo vi razgovarajte narod neka bude u dalje siromašan,i treba tako jer će još gore biti u sve manje će biti novaca za život,narod je nepismen i treba ga tako je*at

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.