DPS: Imenovanjem Vukšića i izborom Milana Kneževića bezbjednosni sektor u Crnoj Gori dotakao dno

12

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjednosni sektor dotakao je apsolutno dno. Podsjećamo javnost da je Dejan Vukšić bio advokat članova kavačkog klana, da je bio nosilac liste “Za budućnost Kotora” i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Kotor čime ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima.

Istog dana, za mjesto predsjednika Odbora za bezbjednost izabran je Milan Knežević, prepoznati negator svega crngorskog kojeg crnogorski bezbjednosni i pravosudni organi sumnjiče, što potvrđuje i prvostepena presuda od 5 godina zatvora, da je učestvovao u pokušaju najtežih krivičnih djela na štetu bezbjednosti građana i države Crne Gore.

Na ovaj način, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao je dno, a svim građanskim i evropskim orijentisanim snagama ostaje da se zahvali URI koja je, kako smo i očekivali, na ,,adekvatan način” zaštitila crnogorske nacionalne interese.

12 Comments
  1. Dragan komentariše

    U pravu ste, umjesto njih trebao je biti neki diler droge. Ovi slabo poznaju posao.

  2. Bulova komentariše

    Ovo vam ga dps smjesti pod prečku. I to Srbina sa dna kace.

  3. Lud zbunjen normalan komentariše

    Ahahaha!!! Imate li malooo, samo zeru obraza🤣🤣🤣? Vi da pominjete neko dno,saradnju sa kriminalom ili montirani postupak zbog kog ste u kriminalu do usiju. Pretpostavljam da imate garanciju da necete odgovarati za svoja nepocinstva pa ste se okurazili i dajete izjave koje vrijedjaju inteligenciju. Dajte, samo na sekund osjetite nesto sto se zove sram ili pomislite da sve ovo vidi neko ko je iznad nas🙏.

  4. Andrija2010 komentariše

    ma da. sada je dps lopovima sve lose. sve sto ih vise dps pljuva to su jaci. i doci ce dan da se ta stranka zabrani i kompletn vrh na celu sa glavnim kapom smjesti tamo dje treba.spuz

  5. t-rex komentariše

    Nevjerovatno ili namjerno kako se novinari ili oni koji misle da su novinari ne snalaze u uvjetima kada je DrPS u opoziciji i na sve moguce nacine im se daje nerezonska mediska paznja koja samo steti pomirenju ludjaka u Crnoj gori.

  6. Ksilofon komentariše

    Fino bi bilo kad bi Borba makar objavila vijest da je „vlada DPS kontinuiteta“ imenovala Srbina Dejana Vukšića za direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost.

  7. Alemao komentariše

    Cuj Milan Knezevic mrzi sve crnogorsko. Nesoji jednog, Milan je „zecanin“, pravi crnogorac da ne moze biti pravlji, ali nije srbofobni montenegrin I sljeebenik ustaskih djaka Stedimlija I Drljevica. Izrodi pogani…

  8. Dragan komentariše

    Vi ste dno. Drugo i veće ne postoji.

  9. Crni Guja komentariše

    Ima li ko maramicu da im doda?

  10. Delta City komentariše

    Znaci da su dosli do vas, jer ste vi odavno dno dna.

  11. MIKSI komentariše

    AHA SAD ĆE SVE DA NESTANE I CRNA GORA I SVE,ZNAČI DOSTA JE PODJELA VIŠE I NACIONALNOG ETIKETIRANJA,NA VAŠU ŽALOST DPS DRUŽINO OD SADA NA SVAKOJ FUNKCIJI MOŽE JEDNAKO DA BUDU I CRNOGORCI,SRBI,MUSLIMANI,ALBANCI…NEĆE VIŠE BITI GRAĐANA DRUGOG REDA I DA IDEMO KA BOLJEM ŽIVOTNOM STANDARDU SVIH LJUDI U CRNOJ GORI,A TO ŠTO STE VI „PATRIOTE“I „CRNOGORCI“ BILI PO PARTIJSKOJ LINIJI I PO DUBINI DŽEPA E TOGA NEĆE VIŠE BITI,SREĆAN VAM PUT U POLITIČKU PROŠLOST…PA PA…

  12. Dusko Markovic DPS komentariše

    Od 30. avgusta moracete se navici na jednu novu Crnu Goru, a kome se ne svidja put pod noge.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.