Promjena kursa za dva mjeseca: Krivokapić u kampanji kritikovao poništenje odluka Podgoričke skupštine, a sada tvrdi da ona vrijeđa suverenitet Crne Gore! (VIDEO)

10

Premijer Zdravko Krivokapić, u izbornoj kampanji, prije par mjeseci, imao je stav o Podgoričkoj skupštini koji u potpunosti korespondira sa stavom ambasadora Srbije Vladimira Božovića, a što je stav velike većine naroda i onog i ovog doba.

Krivokapić je tada, gostujući na A1 televiziji, izrazio zaprepašćenje kako to da DPS poništava istorijsku odluku o Podgoričkoj skupštini.

“Ne mogu da shvatim koji je to poslanik mogao da glasa za poništavanje odluka koje su donesene 1918., tvrdio je Krivokapić u kampanji.

Ipak, juče iz Brisela poručuje, govoreći o protjerivanju ambasadora Božovića, da ako taj iskaz (mislim na njegov pozitivan stav o Podgoričkoj skupštini) “vrijeđa nezavisnost i suverenitet neke zemlje, naravno da ćete preduzeti odgovarajuće mjere bez obzira ko je ambasador”.

Znači, u samo par mjeseci, Krivokapić drastično mijenja stav o Podgoričkoj skupštini. Prvo govori pohvalno o Podgoričkoj skupštini, a sada indirektno kaže da ona vrijeđa nezavisnost i suverenitet Crne Gore!!!

Pozitivan stav o Podgoričkoj skupštini, a to je i stav Crkve, imao je Mitropolit Amfilohije.

Ako je ambasador Božović ugrozio suverenitet Crne Gore istorijski tačnom izjavom o Podgoričkoj skupštini, onda je auverenitet ugrozio i Krivokapić iz kampanje koji je sada u koliziji sa Krivokapićem na vlasti.

Premijer Krivokapić će svakako dilemu svima nama otkloniti donošenjem odluke o ambasadoru Božoviću.

Ako poništi odluku o protjerivanju Božovića o ispoštovaće većinsku volju naroda Crne Gore, a ako ne poništi tu odluku ispoštovaće DPS i biće to nastavak sramotne politike režima koga je narod smijenio na izborima.

10 Comments
  1. Leandro komentariše

    Daj čovjeku vlast i viđećeš kakav je čovjek i karakter!

    1. tako stoje stvari komentariše

      Odličan komentar, Bravo !!!

  2. Kontra revolucija komentariše

    Prokleto je to politicko mesto !.
    Bilo ko da dodje na tu funkciju ce dalje raditi posao predhodnika !.
    Od promena ni p !!!.

  3. Stefan komentariše

    Udbaška podmetanja. Ne verujte ovim pričama. Profa zna šta radi. Odoša dva majbaha. Zakon o vjeri novi, skidanje preko 500 funkcionera tj vojnika dps i td. Nemože sve za 15 dana. Nemojte samo otežavati rad profi. Za godinu dana videćemo rezultate i to veoma dobre. Zato svi upamet. Sve nesporazume rešavajte u 4 oka, bez medija koji spinuju svaku riječ.

    1. Dzo komentariše

      Udbaska podmetanja udbasima botino! Lud bi vidio sta se sprema i kakva je prevara u pitanju. Uzalud je onaj Medojevic pricao ali ispade da je sve u pravu bio.

  4. MašaiMedved komentariše

    Vala dao bih ovim kritičarima malo vlast u oboj našoj strašnoj državi, pa da oni sve u 5 dans, poveaju BDP, otpriznaju Kosovu, izađu iz NATO-a, sredite i istoriju oko Podgoričke skupštine..
    Stvarno je borba postala tendenciozna sa ovoliko kritika prema novom premijeru..
    Zamišljate da mi sa 600.000, šaka jada kožemo takvu politiku da vodimo???
    Smiješno. Zamjenili ste politiku i bunar želja, ostalo je sve u redu. 😀

    1. Kontra revolucija komentariše

      Što pa Djukanovic je to 30 godina radio !.
      I to bez podrške vecinskog naroda !.
      Jel Krivokapic sad pravi polu diktaturu ?.

  5. Joko komentariše

    Krivokapic je sve spreman da izda samo da ostane na vlasti
    U guzicu bi svakoga poljubio…

  6. Kosta komentariše

    On je za kratko vrijeme unizio crkvu koja ga je dovela, birace koji su glasali za promjenu rezima,
    Prevarant i strani poslusnik

  7. Niki komentariše

    Premijer Krivokapic je pravi drzavnik

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.