Vukićević: Nema zahvaljivanja NATO-u koji je ubio našu nevinu djecu!

1

Posjeta NATO savezu premijera Krivokapića spada u red dužnosti u skladu sa funkcijom koju obavlja, ali zahvaljivanje NATO savezu je potpuno nepotrebno, smatra poslanica DF i potpredsjednica Demokratske narodne partije, Maja Vukićević.

Crna Gora nema razlog da se zahvaljuje, posebno ne jer nikad nije dobila izvinjenje za nevino stradale žrtve u Murinu, za sve nevino stradale u NATO agresiji na SR Jugoslaviju, za porušene domove, bolnice, mostove.

„Građani koji su glasali za koaliciju koju je predvodio glasali su za promjene, za slobodu. Jasno je danas da Crna Gora i dalje nije slobodna zemlja, ali niko nema pravo da uzima dostojanstvo ljudima koji su ostvarili veličanstvenu pobjedu, vjerujući u ideale od kojih nisu odustajali ni kad je bilo najteže“, istakla je Vukićević i dodala:

U ime desetina hiljada onih koji su zaokružili koaliciju ZBCG premijer je morao pomenuti i nevino stradale žrtve, jer su izgubljeni životi mnogo strašniji od zapaljene zastave.

1 Comment
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

    Premijer je lažni vjernik i vjernik iz interesa. Taj čovjek kojem je važnija nato zastava od djece i onih ljudi koji stradaše od nato bombi, taj čovjek zaslužuje jedan veliki prezir i od crkve i od vjernog naroda. Crka mora biti svjesna da će taj čovjek iz interesa sve prodati, i narod, i zemlju i sve što može samo da se dodvori belosvjetskim moćnicima, njega ne zanima svoj narod već se brine o interesu drugih sila, njega ne zanima naš interes. Jednom fukara uvijek fukara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.