Knežević: Moraćete mene i Andriju Mandića da ubijete ili uhapsite, dobrovoljno nećemo u zatvor za lažni “državni udar”!

18

Milan Knežević, koji je prvostepenom presudom Višeg suda u Podgorici osuđen na pet godina zatvora u predmetu „državni udar“, izjavio je danas u Apelacionom sudu na sjednici Vijeća, na kojoj se razmatrala žalba na prvostepenu presudu, da on i Andrija Mandić u slučaju potvrđivanja osuđujuće presude neće dobrovoljno ići u zatvor.

„Moraće da nas uhapse ili da nas ubiju, a ja poručujem u svoje i u ime Andrije Mandića da dobrovoljno nećemo ići u zatvor. Nećemo nigdje bježati, ni u Srbiju ni u Rusiju. Tražim da nas Apelacioni sud oslobodi od ovog politički-sudsko-tužilačkog montiranog procesa. Osim mene, hapsili su mi i majku, brata i brata od strica, pa neka niko ne misli da ćemo se zadovoljiti time što ćemo biti oslobođeni na kraju, jer ćemo podnijeti krivične prijave protiv svih“, izjavio je Milan Knežević.

Predsjednik Vijeća Apelacionog suda, sudija Zoran Smolović, rekao je da je sjednica okončana, a da će odluku tog suda stranke dobiti preko Višeg suda u Podgorici, a ukoliko odluče da se presuda ukine, da će stranke dobiti njihov sudski poziv.

18 Comments
  1. Stefan komentariše

    Tako je Milane, Spuž je za DPS ološ.

    1. Boka di cataro komentariše

      Ko smije da vas sudi sada ste jace za NATO od Milasa.

    2. NikšićGolijaKiM komentariše

      Ako uhapse vas , to znči hapse sve nas jer ste vi jedini svi iz DF-a bili uz pošten narod, a bićemo i mi uz vas ako krenu!!! Ne bih volio da neko u Crnoj Gori to pokuša, teško onda Crnoj Gori!!! Hapsite lupeže i fašiste iz DPS-a a ne one što nikad ništa nijesu ukrali od naroda i ove države!!! Pa hajde neka probaju da hapse!!! HOĆEMO SLOBODNU i POŠTENU CRNU GORU!!! DOLjE LUPEŽI, PREVARANTI i LAŽOVI !!! ŽIVJELA CRNA GORA NAŠIH PREDAKA, ŽIVIO DF, ŽIVJELA SLOBODA, ŽIVJELO SRPSTVO!!!

  2. Klima komentariše

    Ocet ocete.

  3. ja lično komentariše

    Jesi petljo sa Rujama ili nijesi.ako nijesi šta se bojiš? A tvoje revolucionarno djelovanje je direktno povezano sa tvojim sposobnostima a dalje je u vezi sa hapšenjima. Ti si klasicno drugorazredni Vučkov potrcko.kaze ti spali se pred Vladu i ti zapalis gaće npr…

    1. Vladimir P. komentariše

      Ti licno si jedno obucno govno i kako te nije nimalo stid da lupetas

      1. Level komentariše

        A đe si vidio Vladimire da se govno stidi? Pušti govno nek smrdi, to mu je krajnji domet.

  4. Q komentariše

    Da je Crna gora oslobodjena od kosmara u kom smo zivjeli izgleda nije jer se ovo ne bi desavalo odavno.Sramota za civilizaciju je crnogorsko sudstvo DPS-a.

  5. Mikan komentariše

    E tu ce da odigra ulogu Katnic povuci ce to,to je sve igra to je politika

  6. vaso komentariše

    Oooo i te kako ćeš u prdekanu. Zašto bi te utamanili ajde napravite suicid i postanite lude prđeknutog sotonjare koji vas radošću čeka. Čuj ti urotnika, ma mrš bagro.

  7. Kontra revolucija komentariše

    U šume nemozete, tamo ce vec biti Djukanovic i komite !.
    Ako bezite onda na more, na neki brod !.
    Izgleda da ce vam Krivokapic i Abazovic srediti Spuz, kako su poceli !.
    Izabrali ste vašeg dzelata sami !.

  8. Rade komentariše

    Samo budala nije vidjela da je drzavni udar lazan i montaza da se pokradu izbori i vidi se da je Knezevic tu zrtveno jagnje a da je Mandic sa Vucicem ukljucen u podmetacinu kojom su pomogli Milu.

  9. Felix komentariše

    Milane ne brini, sve će biti kako treba .

  10. Slobodna CG komentariše

    Prije ce Milan i Andrija u zatvor nego iko od ovih lopvcina iz DPSa ovo je stvarno sramota , dno dna!!!

  11. Ivi komentariše

    Svi lopovi iz Višeg suda i tužilaštva koji rade za Ruse, što se videlo po telefonima kod Katnić. Sramota. Čovjek koji sa njim radi je ruski agent. Je li tako. Zvao je. Sramota.

  12. E viva komentariše

    Hahaha, sada će vas Dritan sa zove i pusti niz vodu.. Ojhaaaa, ode Pipun i Koljenica u Spuž

  13. Misliti crnogorski komentariše

    Neko u Vladu, neko u Spuz 🤣. Nema potrebe za ubijanjem, ali ce ih uhapsiti.

  14. Niko komentariše

    Zdravku Krivokapiću će DF biti najveći politički „neprijatelj“, jer će u budućnosti da se bore za isto biračko tijelo. Krivokapiću sigurno odgovara da se DF-ovci odstrane sa političke scene, ali mu ne odgovara da se VIDI da je to on htio. On će vjerovatno kao nešto „probati“ sa amnestijom, ali će na kraju odustati pod izgovorom da su sudska, zakonodavna i izvršna vlast odvojene.

    Sad sigurno više Krivokapiću odgovara da DF-ovci idu u zatvor, no Milu Djukanoviću.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.