Damjanović: Zdravko Krivokapić zabetonirao tekovine Mila Đukanovića, sraman odnos nove vlade prema Rusiji!

7

piše: Igor Damjanović

Usklađivanje spoljne politike sa EU je Poglavlje 31, dakle poslednje u procesu pridruživanja. Crna Gora nije otvorila Poglavlje 31. Ako sve bude išlo u najboljem redu Crna Gora će ovo poglavlje otvoriti tek za nekih 6 godina. Ni tada ne bila u obavezi da uvede odmah sankcije Rusiji, ako ih i dalje bude, već da samo razmišlja u tom pravcu.

Srbija i Sjeverna Makedonija učestvuju u istom procesu kao i Crna Gora i nisu uveli sankcije Rusiji. Iz Brisela se njihovo pridruživanje sankcijama ne traži. Notorna laž je da su sankcije Rusiji u ovom momentu naša obaveza na putu integracija u EU. Dakle, sankcije Rusiji to nisu bile ni onda kad su uvedene, 2014. godine, već ritualan čin Milovog dokazivanja vjernosti svojim novim zapadnim gazdama i zakletva da se Rusije zauvijek odrekao.

Produžetak sramnih sankcija Rusiji, protiv kojih je po anketama više od 2/3 građana Crne Gore, nije odgovoran odnos prema pridruživanju EU, već čuvanje TEKOVINA MAFIJAŠKOG REŽIMA MILA ĐUKANOVIĆA. To što se u diplomatiji te tekovine najočiglednije čuvaju, uostalom i ne treba posebno da nas čudi, pošto se na čelu ministarstva našao gospodin Radulović, u bivšem režimi i fašističkoj eri Srđe Darmanovića – direktor Direkcije za EU u Ministarstvu inostranih poslova.

I poslije neko kaže nemojte kritikovati novu vladu, dajte im 100, 200, 300 dana… da se Milove tekovine malo zabetoniraju.

7 Comments
  1. Level komentariše

    Sve je jasno! Narode spremaj se za nove litije!

    1. IQ 86 komentariše

      Sta velis to jadan?Crkva je izvela narod na litije, zakon ce se promijeniti, a za gluposti narod boli uvo

    2. Ironijah komentariše

      Dzabe Vam litije vidite da se vlast uperena prema srpatvu ne isplati niti je moguce vladati? E i da, posle 30.8.2020,i mirnom tranzicijom vlasti, svi takozvani „grijesi“ Đukanovića su za zapad izbrisani, time je povratak njegove partije na vlast vise nego garantovan. Đedo vas je pred smrt izradio, stari agent UDBA. Heheheh

  2. zalud komentariše

    a šta se mislili da će se promijeniti?

  3. Klokenzi komentariše

    Sve dolazi na onu priču Medojevića iz sredine septembra.
    Medo, bio si u pravu za sve, sve ti je oprošteno.

  4. Kontra revolucija komentariše

    Sankcijama prema Rusiji ili Kini samo sebi štetite !.
    Nema tih para koje moze da vam da NATO ili EU da bi imali neprijatelje sa svih strana !.
    Pa i švabe kupuju ruski gas zbog svojih interesa !.
    Puno nemackih i francuskih firmi je otvorilo pogone u Rusiji !.
    I Amerikanci kupuju na trzištu rusko zlato, krzno, bakar itd. a vi im udarate sankcije zbog neke solidarnosti sa NATOom !.

  5. Anakin komentariše

    Rusiji koja je bila glavni finansijer ustaskog rezima Mila Djukanovica, kao i glavni finansijer laznog Montenegra i njegove nezavisnosti bi ja dodao jos jace sankcije, dok nam Lavrov ne objasni u kakvim je dilovima bio sa DPSom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.