DPS pred porazom u Nikšiću: Za glavnog koordinatora partije planiraju direktoricu podgoričke Gimnazije!

16

Direktorica Gimnazije “Slobodan Škerović”, Zoja Bojanić Lalović planirana je za glavnog koordinatora DPS-a za izbore u Nikšiću, saznaje Borba u toj partiji.

Nije poznato šta je konkretno opredijelilo čelnike te partije da im ona bude kandidat za koordinatora za Nikšić.

Ovakav izbor može da vodi na zaključak da DPS gotovo izvjesno gubi izbore koji bi trebalo da se u martu održe u rodnom gradu Mila Đukanovića.

Ovo iz razloga što ona nije prepoznata kao partijski terenski radnik, pa će biti da je ona kompromisno rješenje unutar DPS-a, kojeg potresaju unutarpartijske trzavice.

Inače, Zoja Bojanić Lalović, kao istaknuti kadar DPS-a, uskoro bi trebala da bude smijenjena na funkcije direktora Gimnazije, nakon što se vlast promijenila.

16 Comments
  1. By the Way komentariše

    Oni nisu svjesni kako će da se „prospu“ u Nikšiću.

    1. Vilen komentariše

      Anketa u NK, decembar: Za budućnost Nikšića (DF, SNP, DNP, UCG, RP…) 34 odsto, DPS 32, Demokrate 10, Narodni pokret-Daka Davidović 6, URA 5, SD 3, SDP 2, Prava cg 2…

      1. Tajci komentariše

        Dps 32 hahaha. Ovo su ti podaci iz dps-a. Snila baba sto bi bila rada. Oni ne mogu ni 20% da uhvate. Pa oni ni do sad nisu imali toliko ako se odbiju ukradeni glasovi.

    2. Miki Crnogorac komentariše

      Da su Mirasa stavili za koordinatora, imali bi neku sansu, ovako se niko normalan ne bi prihvatio toga cak ni Simovic, jer unaprijed zna rezultat, zasto se diskredituje !

  2. Bole komentariše

    Hahaha… Ovo je vijest koja dan cini ljepsim. Ova gospodja koja je unistila podgoricku gimnaziju moze samo da dotuce dps u niksicu. A to sto nije prepoznata kao terenski radnik je potpuna neistina jer je ona visi nivo koordinacije. Mozda bi bi mogla i supruga dps uhljeba da angazuje kao svog pomocnika. I onako nestrucan i neskolovan samo pravi stetu za mjesecnu apanazu od nekoliko hiljada evra plus tutnuta dobit koja ide ispod zita.

  3. Komita komentariše

    Zalud vam je četnici, bićete potučeni do nogu u NK. A onda krećemo put Podgorice, da vam debele guzice istresemo iz fotelja koje ste zauzeli. Pa da vidimo kad se ono 50.000 sa trga preseli pred Vladu i Skupštinu, biće ono „bježte noge, posra ve guzica“.

    1. Dekson komentariše

      Oooo Komita kako smo se prepali od vas tridesetak narkomana, poneka prostitutka i nekoliko psihičkih bolesnika a svi zajedno kukavice. Vi ste sada hrabri jer se još nijesu smijenili vaši kadrovi. Onog časa kad ih smijene vi ćete se povući jer ste p . . . .

    2. Zoki komentariše

      Nr jedi 💩 komita

    3. Raulio komentariše

      E naša si đe da troluješ…lol

  4. Banios komentariše

    Ovo je bruka, žena koja je uništila Gimnaziju, napunila je VIP odjeljenjima depeesovaca, sad hoće da rovari po Nikšiću. E pa neće moći, ova udbašica neće pomoći, DPS ubjedljivo gubi izbore

  5. Cisyx komentariše

    DPS se oprostio sa Nikšićem pa im treba neko da ga optuže za poraz.

  6. Vlad komentariše

    Ovo je bruka za nikšićki DPS, prvo im ,,uvoze“ Simovića za gradonačelnika, a sad iz Podgorice im utjeruju kontrolu. Pardon, ovo je sramota za Nikšić. DPS će biti teško poražen

  7. Rale komentariše

    Sa ovakvim kadrovima sigurno gube na izborima

  8. Видован komentariše

    E ova će im pomoći ćer dotle!
    Ova udbašica i poltronka se usrala u pg gimnaziju koja je bila jedna od jačih ustavova u cg
    Zastiđe…mada niko normalan vise ne agituje za dps!

  9. Smarr komentariše

    Kakva poniženja za DPS u Nikšiću. Milo traži žrtvu za poraz pa je našao ovoga uhljeba partijskog

  10. bajo. komentariše

    niksicani,sve je to dobro ali oni imaju plan.Sve zavisi od vas.Svasta ‘e se raditi da tu opstinu zadrze silom i prevarom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.